Kendt rapper er død: Vild dødsårsag afsløret

Juice Wrld er død.

Juice Wrld er død.

(Foto: MEGA)

Det var et dødsensfarligt forsøg på at smugle en ukendt mængde piller, der søndag aften tog livet af Juice Wrld.

Den 21-årige rapper kollapsede kort efter, at han var landet med privatfly i lufthavnen i Chicago – og nu er det altså kommet frem, at han kort forinden havde slugt en større mængde smertestillende piller i et forsøg på at smugle og gemme dem for myndighederne.

Det skriver Daily Mail.

Det er desuden kommet frem, at Juice Wrld indtog den dødelige mængde piller, fordi han havde fået besked om, at politi og efterforskere stod klar, da hans privatfly landede i Midway Airport i Chicago.

Politiet havde fået et tip om, at der ombord på rapperens fly befandt sig en større mængde ulovlige genstande, deriblandt både stoffer og våben.

En ransagning af flyet viste da også, at der var intet mindre end 41 vakuumpakkede poser – svarende til omkring 35 kilo – marihuana, ligesom der også befandt sig seks flasker af en receptpligtig hostemedicin. Desuden blev der fundet tre pistoler.

Kilder fortæller, at den unge rapper – der bar det borgerlige navn Jarad Higgins – kollapsede med kramper, mens betjente gennemsøgte hans bagage.

Der blev ydet førstehjælp på stedet, hvor rapperen blandt andet fik to injektioner af stoffet Narcan, der er kendt for at blive brugt mod overdosis.

Efter 40 minutter vågnede Juice Wrld op, og han blev hastet på Advocate Christ Medical Center i Oak Lawn, hvor hans tilstand dog blev forværret.

En time sideren blev rapperen erklæret død.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close