Kendte6. april 2022

Kendt kok sælger luksuslejlighed for svimlende beløb

Det er den helt store pengepunge, man skal have frem, hvis man vil købe kokken Bo Jacobsens luksuslejlighed i hovedstaden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20130606_jsu9787_preview.jpg
 Foto: Jesper Sunesen / STF / BILLED BLADET

19.975.000 kroner.

Hverken mere eller mindre kan gøre det, hvis du vil bo i en luksuslejlighed i hjertet af København.

Og der er med garanti et velfungerende køkken, der har lavet udsøgte retter gennem tiden. For lejligheden er ejet af ingen ringere end Bo Jacobsen, der tidligere har ejet Michelin-restauranten Restaurationen.

Herligheden ligger på Store Kongensgade og er 265 kvadratmeter stor med syv værelser og tre altaner.

Salget af lejligheden står ejendomsselskabet Ivan Eltoft Nielsen for. Her kan du også se billeder og plantegning af den store lejlighed.

Overskriften på salgsopstillingen har fået navnet "Kommunisterne på Krokodillen". Med det forklarer Ivan Eltoft Nielsen:

- Og hvor Restaurant Madklubben København i dag byder velkommen i kælderen, ja, der lå tidligere kommunisternes yndlingsværtshus Krokodillen. Kommunisterne havde avis og hovedkvarter lige om hjørnet i Dronnings Tværgade, men skulle lige omkirng Krokodillen til frokost og efter fyraften.

Bliver lejligheden solgt til prisen, kan Bo Jacobsen se frem til en stor fortjeneste. Sidst den blev solgt lød købsprisen på 4.600.000 kroner. Det var i december 2004.

Kokken har tidligere forsøgt at få sin lejlighed solgt i december sidste år. Her var prisen 1.525.000 kroner dyrere end den nuværende.

Sponsoreret indhold