Kendte8. september 2023

Kendt fra ikonisk film: Sådan ser "American Pie"-stjerne ud i dag

Thomas Ian Nicholas er tilbage i rampelyset for at gøre reklame for ny tv-serie, og han ser yderst uigenkendelig ud
Thomas Ian Nicholas (nummer tre fra venstre) med sine "American Pie"-medstjerner Chris Klein, Eddie Kaye Thomas og Jason Biggs.
Thomas Ian Nicholas (nummer tre fra venstre) med sine "American Pie"-medstjerner Chris Klein, Eddie Kaye Thomas og Jason Biggs.
 Foto: Universal

Hvis du var fan af "American Pie"-filmene, så husker du nok godt Thomas Ian Nicholas.

Han spillede nemlig rollen som Kevin Myers, der i filmene var kærester med Tara Reid, og så stod han bag pagten med gutterne om at miste deres mødom hurtigst muligt.

Den i dag 43-årige skuespiller var kun 20 år gammel, da han strøg mod berømmelse, men siden da har man ikke set meget til ham.

Nu er han dog dukket op igen.

Kevin Myers er nemlig aktuel i en ny tv-serie ved navn "Underdeveloped", og den slags skal man jo gøre reklame for.

Derfor er han begyndt at dukke op til diverse interviews, ligesom han forleden troppede op på den røde løber til premieren på serien - og her var han altså bestemt ikke til at genkende.

Thomas Ian Nicholas attends the premiere of "Underdeveloped" on Tuesday, Sept. 5, 2023, in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Thomas Ian Nicholas til premieren for "Underdeveloped" tirsdag den 5. september 2023.
 Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Kevin Myers har således fået anlagt sig et godt skæg og en halvlang manke og ser altså (forståeligt nok) en del anderledes ud, end da han spillede med i de ikoniske film.

Skuespilleren var med i alle "American Pie"-filmene, der havde premiere i årene mellem 1999 til 2012, og har tidligere fortalt, at han faktisk oprindeligt syntes, at det lød som noget bras.

AMERICAN PIE 2, standing l-r: Tara Reid, Chris Klein, Alyson Hannigan, Thomas Ian Nicholas, Natasha Lyonne, Eugene Levy, Jason Biggs, Shannon Elizabeth, front l-r: Mena Suvari, Sean William Scott, Eddie Kaye Thomas on advance poster art, 2001, ©Universal Pictures/courtesy (Mega Agency TagID: MEGAEMCDAMPIEC037_569945.jpg) [Photo via Mega Agency]
Thomas Ian Nicholas med resten af "Amerian Pie"-castet, Tara Reid, Chris Klein, Alyson Hannigan, Natasha Lyonne, Eugene Levy, Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Mena Suvari, Sean William Scott og Eddie Kaye Thomas.
 Foto: Universal

- Jeg syntes, manuskriptet lød for beskidt. Som noget, der hørte til på en voksenkanal, så jeg smed manuskriptet i skraldespanden og bad min agent om ikke at sende mig den slags, har Kevin Meyers udtalt om filmene.

Ifølge skuespilleren var "American Pie"-producerne dog meget ihærdige og fik til sidst overtalt ham til at tage til audition, og det var vist meget godt.

I hvert fald blev den første film så stor en succes, at der blev lavet tre yderligere: "American Pie 2" i 2001, "American Pie: The Wedding" i 2003 og "American Reunion" i 2012.

Kevin Meyers var med i dem alle, men har ikke medvirket i de fem spinoff-serier, der er lavet på filmene.

Til gengæld har han haft roller i film som "Halloween: Resurrection" og tv-serier som "Grey's Hvide Verden" og "Medium", men ingen af rollerne har givet ham nær så meget opmærksomhed som "American Pie".

Sponsoreret indhold