Kendte28. april 2024

Kendt fra "The Bachelor": Nu er Nick Viall blevet gift

"The Bachelor"-stjernen Nick Viall og Natalie Joy er nu mand og kone, efter de i weekenden sagde ja til hinanden
Natalie Joy and Nick Viall attend the 2022 MTV Movie and TV Awards: UNSCRIPTED at Barker Hangar in Santa Monica, Los Angeles, USA, on 02 June 2022. Photo by: Hubert Boesl/picture-alliance/dpa/AP Images
Natalie Joy og Nick Viall blev gift henover weekenden.
 Foto: Hubert Boesl/picture-alliance/dp

Her blev de nemlig smedet sammen som mand og kone under et stortslået bryllup, der blev afholdt på brudens families kæmpe farm i Georgia.

I et interview med PEOPLE fortæller 25-årige Natalie Joy, at det har været hendes drøm siden barnsben at blive gift på sine forældres farm.

- Det er et sted, der er meget specielt for hende. Da jeg første besøgte stedet, blev jeg ramt af det store landskab og dets livlige farver, forklarer den 18 år ældre Nick Viall.

Bryllupsfejringen varede hele weekenden, og parret havde inviteret intet mindre end 170 gæster til at tage del i deres store dag.

Også parrets datter var til stede, og hun havde en helt speciel rolle, da hun fulgte sin mor ned ad gulvet.

- River fik mig til at blive endnu mere forelsket i Nick. Jeg troede ikke, at det var muligt, men det gør os bare tættere. Du ser det her menneske, der er os begge to. Og Nick er så fantastisk med hende, fortæller Natalie Joy til PEOPLE.

Sponsoreret indhold