Kendte11. april 2023

Kendissønnen Julián Figueroa er død

Allerede to døgn efter det tragiske dødsfald, afslører hans mor, skuespilleren Maribel Guardia, årsagen bag
Foto: Instagram, Julián Figueroa
 Foto: Instagram, Julián Figueroa

Søn af skuespiller Maribel Guardia og den mexicanske musiker Joan Sebastian, Julián Figueroa , mistede søndag livet som følge af et hjerteanfald.

Det skriver flere medier, herunder Rolling Stone.

Dødsfaldet blev bekræftet gennem et opslag fra moren, den 63-årige skuespillerinde, model og tv-vært Maribel Guardia.

Der er umiddelbart forvirring omkring Julián Figueroas alder, da nogle medier skriver, at han blev 28 år, mens andre mener, at han døde i en alder af 27.

I morens opslag beder hun både offentligheden om ro til at bearbejde smerten ved tabet af sin unge søn, ligesom hun også oplyser dødsårsagen.

Ifølge hende, forklarede lægepersonalet, at Figueroa døde af et akut hjerteinfarkt – populært kaldet en blodprop i hjertet.

– Jeg er ked af at skulle fortælle, at min elskede søn Julián Figueroa desværre har forladt os i dette liv, skrev hun i opslaget, som fortsatte:

– De fandt ham bevidstløs på sit værelse, mens jeg arbejdede på teatret. De ringede til 911, men da ambulancen og politiet nåede frem, fandt de ham livløs.

Der er intet, der peger i retningen af, at der skulle være sket en forbrydelse.

Begravelsen af den unge mand vil foregå privat, og Guardia beder folk om at respektere hendes privatliv i den stund, som hun kalder sit livs mest smertefulde.

Sørgede over farens død

Julián Figueroa er også søn af det mexicanske musikikon Joan Sebastian, der gik bort som følge af knoglekræft i 2015.

Faren ville have fyldt 72 år i søndags, og således blev Juliáns sidste opslag nogensinde på de sociale medier et billede sammen med sin far, da han selv var ganske lille.

Herunder skriver han hjerteskærende, hvordan tiden de seneste otte år efter farens død er gået ”så langsomt”, og at hver dag har været lidt mørkere lige siden.

– Mit eneste ønske er at kunne kramme dig en sidste gang, skrev han i sit opslag til faren.

Julián er den tredje af Joan Sebastians i alt otte børn, der dør uventet.

Sønnen Trigo Figueroa blev dræbt af Sebastians fans under en voldelig episode uden for den afdøde sangers omklædningsrum i 2006, og hans anden søn, Juan Sebastián, blev dræbt uden for en bar fire år efter.

Julián, der selv havde gang i både en musikkarriere og havde roller i såkaldte telenovela-produktioner, efterlader sig sin hustru gennem seks år, Imelda Tuñón, samt deres fælles seksårige søn, José Julián Figueroa.

Sponsoreret indhold