Kendte1. februar 2024

Kendissøn spottet på åben gade: Kan du gætte hans berømte forældre?

Hans mor er en af de mest berømte og kontroversielle popstjerner i verden, men sønnike har alligevel formået at leve et liv uden for rampelyset
Hawaii, HI - *EXCLUSIVE* - *Web Must Call For Pricing* 44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*
Kan du gætte, hvem hans berømte forældre er?
 Foto: Wahs/Backgrid/Ritzau Scanpix

Når begge ens forældre er kendte, og ens mor sågar er en af de mest berømte og mest omtale popstjerner i verden, så kan det være svært at holde sige uden for rampelyset.

Det har Jayden Federline alligevel formået.

For nylig blev den 17-årige teenager, der er søn af sangeren Kevin Federline og og sangerinden Britney Spears, dog alligevel fanget af en paparazzifotografs lange linse.

Det skriver News.com.au.

Ifølge det australske medie blev Jayden Federline fotograferet, da han forleden var ude og handle lidt ind sammen med sin kæreste.

Hawaii, HI - *EXCLUSIVE* - *Web Must Call For Pricing* J
Jayden Federline og kæresten på indkøbstur på Hawaii.
 Foto: Wahs/Backgrid/Ritzau Scanpix

Her viste kendissønnen sig fra sin bedste gentleman-side, da han blandt andet åbnede og holdte døren for sin bedre halvdel, da de gik ud af supermarkedet, ligesom han bar deres varer.

Jayden Federline flyttede til Hawaii med sin storebror, far og stedmor sidste år.

Britney Spears and Kevin Federline arrive for the 2004
Britney Spears og Kevin Federline fotograferet sammen i 2004, to år før de blev forældre til Jayden.
 Foto: Steve Marcus/Reuters/Ritzau Scanpix

Selvom hans mor er en af de mest omtalte popstjerner i verden, er det ikke meget, offentligheden ved om Jayden Federline.

Han skulle angiveligt leve et ganske normalt teenageliv, men han skulle efter sigende have arvet sin mors talent inden for musik.

Det vides ikke, hvordan forholdet ham og Britney Spears er.

Hverken han eller storebroderen, Sean, var dog til stede, da hun i 2022 blev gift med Sam Asghari. Et ægteskab, der endte i august 2023, da Sam Asghari anmodede om skilsmisse.

Læs mere om bruddet her.

Sponsoreret indhold