Kendte8. december 2022

Kendissøn smidt på porten: Mor stoppede med at betale husleje

Sønnen til tv-værten Wendy Williams er blevet smidt ud af sin luksuslejlighed efter ubetalte huslejeregninger på en halv million kroner
Wendy Williams' søn er blevet smidt ud af sin lejlighed i Miami.
Wendy Williams' søn er blevet smidt ud af sin lejlighed i Miami.
 Foto: John Nacion/STAR MAX/IPx

Over 60.000 danske kroner.

Det er så mange penge, som den tidligere tv-vært Wendy Williams' søns luksuslejlighed i Miami koster i husleje hver eneste måned.

Og det er tilsyneladende for dyrt for kendissønnen ved navn Kevin Hunter Jr.

I hvert fald blev han i september smidt på porten, fordi han ikke havde betalt huslejen i månedvis.

Det skriver Page Six, der har fået indsigt i retsdokumenter i sagen.

Ifølge det amerikanske medie har 22-årige Kevin Hunter Jr. ikke betalt husleje siden februar, hvilket betyder, at han skylder 70.000 dollars.

Et beløb, der svarer til en halv million danske kroner.

Page Six er i besiddelse af kendissønnens lejekontrakt, og her står der, at han betalte 100.000 dollars på forhånd for det første år i lejligheden.

Kevin Hunter Jr. med sin mor, Wendy Williams.
Kevin Hunter Jr. med sin mor, Wendy Williams.
 Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP

Men siden har han altså ikke betalt sine regninger, og det skyldes, at hans kendte mor har haft sygdomsproblemer, siger han selv.

Sygdomsproblemerne har nemlig medført, at den tidligere talkshowværts økonomi bliver kontrolleret af myndighederne.

- Alt det her skete pludselig, og den økonomiske støtte, hun altid har givet mig, stoppede ud af det blå. Deriblandt hjælpen til min bolig, forklarer kendissønnen.

- Selvom det var mit navn på lejekontrakten, så var det min mor, der betalte, og det har hun ikke haft mulighed for at sygdoms- og juridiske årsager.

Sønnen siger videre i retsdokumenterne, at han selv tog orlov fra sit studie for at passe på sin mor under coronapandemien.

Wendy Williams' bank besluttede sig for at fryse hendes kontier tilbage i februar, fordi de var bekymrede over hendes opførsel.

Tv-værten blev kort efter tildelt en værge, der siden har styret hendes økonomi, hvilket hun udtrykte vrede over tidligere på året:

- Jeg stiller spørgsmål til mine egne penge, men pludselig har de ingen svar. Jeg vil have mine penge. Det er ikke fair, har Wendy Williams sagt i en video på sociale medier.

Wendy Williams er kendt fra sit eget talkshow "The Wendy Williams Show", men i september 2021 trak hun stikket fra programmet som følge af sygdomsproblemer og misbrug.

Siden da har hun så vidt muligt forsøgt at holde sig ude af spotlyset. Hun er dog blevet fotograferet ved flere lejligheden, hvor hun ser noget uigenkendelig ud.

Sponsoreret indhold