Kendte9. februar 2021

Kendisser reagerer efter kontroversiel Britney-dokumentar: - Det er hjerteskærende

En lang række kendisser har set den nye dokumentarfilm om Britney Spears, og det har resulteret i voldsomme reaktioner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er den amerikanske avis The New York Times, der står bag en ny dokumentarfilm om popstjernen Britney Spears, og få dage efter premieren er reaktionerne nu begyndt at vælte ud fra kendisland.

"Framing Britney Spears", som dokumentaren hedder, fokuserer på den måde, den nu 39-årige sangerinde er blevet behandlet af medier, journalister, fotografer og af sin familie og giver "en ny vurdering af den bevægelse, der er imod hendes værgeskab".

Blandt de kendisser, der har set dokumentarfilmen og nu reagerer på den, er "Sex and the City"-stjernen Sarah Jessica Parker og skuespillerinden Amber Tamblyn.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britney-spears_2.png
 Foto: MEGA

New York Times-dokumentaren "Framing Britney Spears" fik premiere i sidste uge, og har nu fået flere kendisser til at reagere. (Foto: MEGA)

- Det var hårdt at se "Framing Britney", ligesom det var med Winehouse-dokumentaren, bortset fra at vi ved, hvordan den historie sluttede. Jeg håber, Britney bliver fri af sit værgeskab, skriver Tamblyn på sin Twitter-profil og fortsætter:

- 'Befriet', som hun selv siger det. Det er svært at forstå, at nogen dommer er villig til at lade det her fortsætte.

Den kontroversielle Courtney Love Cobain, der tidligere har kommenteret på Britneys værgeskab, har også skrevet om filmen.

- Tak til New York Times. I gjorde, hvad I kunne, lyder det fra rockstjernen, der i samme omgang har delt et billede med teksten: 'Vi er kede det, Britney'.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega480307_002.jpg
 Foto: MEGA

Britney med kæresten, Sam Ashgari. Parret mødtes under indspilningerne til musikvideoen "Slumber Party" i 2016. (Foto: MEGA)

Siger til tak fans

Britneys kæreste, Sam Asghari, har efter filmens premiere sendt sin tak til Britneys mange fans for deres støtte og kærlighed.

- Jeg har altid ønsket mig intet andet end end det bedste for min bedre halvdel og vil fortsætte med at støtte hende i at følge sine drømme og skabe den fremtid, hun ønsker og fortjener, siger han ifølge People.

- Jeg er taknemmelig for al den kærlighed og støtte, hun får fra sine fans over hele verden, og jeg ser frem til en normal, fantastisk fremtid sammen.

Det er adskillige år siden, at den såkaldte FreeBritney-bevægelse begyndte at ulme og siden 2019 har bevægelsen fået mere og mere opmærksomhed. Bevægelsen udspringer af, at Britneys fans er overbeviste om, at hun bliver holdt ufrivilligt fanget i et livslangt "conservatorship" - et værgeskab, som hendes far, Jamie Spears, står i spidsen for.

"Framing Britney Spears" er tilgængelig via den amerikanske streamingtjeneste Hulu. Filmen er endnu ikke tilgængelig på nogle danske streamingtjenester.

Se de mange Twitter-reaktioner her:

Sponsoreret indhold