Kendte28. marts 2023

Kendispar i chok: Deres børn blev lukket inde under skoleskyderi

OL-gymnasten Shawn Johnson og hendes NFL-mand er i chok efter skoleskyderi, hvor tre børn og tre voksne har mistet livet
Den amrikanske gymnast Shawn Johnson og hendes NFL-mand, Andrew East, fortæller, at deres børn røg i lockdown under nyt skoleskyderi i USA.
Den amrikanske gymnast Shawn Johnson og hendes NFL-mand, Andrew East, fortæller, at deres børn røg i lockdown under nyt skoleskyderi i USA.
 Foto: Scanpix Denmark

Seks personer mistede mandag livet som følge af endnu et skoleskyderi i USA.

Her gik en stærkt bevæbnet 28-årig kvinde ind på en kristen privatskole i Nashville, Tennesse, hvor hun åbnede ild og dræbte tre ni-årige børn og tre ansatte.

Skoleskyderiet har efterladt hele landet i chok - ikke mindst den kendte OL-gymnast Shawn Johnson og hendes ægtemand, NFL-stjernen Andrew East.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie går deres to små børn nemlig i skole lige i nærheden af den kristne privatskole, og derfor blev de af sikkerhedsmæssige årsager lukket inde, mens gerningskvinden stadig var på fri fod.

- Jeg har slet ikke været i stand til at trække vejret, siden jeg læste nyheder og fik et opkald fra mine børns skole om, at de var gået i lockdown, skriver Shawn Johnson på Instagram og fortsætter:

- Jeg ryster, græder og er hjerteknust. Hvor er det forfærdeligt.

Shawn Johnson, der vandt en guldmedalje og tre sølvmedaljer ved OL i Beijing tilbage i 2008, fortæller også uhyggelige detaljer fra gerningsstedet.

Hun fortæller blandt andet, hvordan hun så ambulancer og politibiler omkring gerningsstedet, ligesom hun så busser fyldt med børn, der blev transporteret i sikkerhed.

Ifølge hende var der ren kaos omkring skolen, hvor paniske forældre styrtede rundt for at lede efter deres børn i håbet om, at de ikke var blandt ofrene.

- I dag har virkelig ændret mig som person, skriver hun på Instagram.

Her fortæller hun også, at hendes børn heldigvis er kommet hjem i sikkerhed.

Både hun og ægtemanden, der tidligere har spillet for Washington Redskins, er dog stadig komplet rystede over episoden.

- Vores guldklumper er hjemme, siger hun om deres børn på henholdsvis et og tre år.

- Jeg føler mig heldig og velsignet, men samtidig helt ulykkelig. Ingen forældre eller familier bør skulle håndtere den her slags ting, fortsætter hun.

Sponsoreret indhold