Kendte23. september 2021

Kendisfrisør død

De kendtes frisør og stylist Bibbi Bergholdt blev 75 år.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bibbi_bergholdt_foto_marianne_leth_aller_media.jpg
 Foto: Marianne Leth/Aller Media

Bibbi Bergholdt er død.

Den kendte stylist og frisør, som i mange år havde sin egen salon på Christiansborg, blev 75 år.

På facebook skriver familien, at hun sov ind i sit eget hjem:

- Vores elskede datter, mor, mormor og farmor - Bibbi - er desværre gået bort alt for tidligt hér til morgen. Som en ringe trøst, fik hun lov at sove stille ind i sit eget hjem. Vi ved, at I er mange, der betød meget for hende - og som hun betød meget for - som vi ikke nødvendigvis kender eller har kontakt til. Derfor vil vi allerede her takker jer for, at I var med til at fylde hendes liv og give det mening. Vi håber, I vil forstå vores behov for at slutte ring om os selv lige hér og nu - og kommer ikke til at besvare eventuelle beskeder og lignende her på siden. Så snart vi kender de nærmere detaljer omkring hendes begravelse, vil der blive givet besked her, så dem der ønsker det, kan være med til at sende hende videre på deres måde. I taknemmelighed, Bibbis familie

Til Ekstra Bladet oplyser hendes søn, at hans mor døde af røgforgiftning, da der udviklede røg fra en gryde i hendes hjem.

Bibbi Bergholdt var født i Grenaa og blev kendt af alle i det danske kendis-miljø.

For ti år siden beskrev hun i bogen "Bibbi Bergholdt - Bag facaden" hvordan et langt liv med fester og receptioner var medvirkende til, at hun kom ud i et alkoholmisbrug.

Bibbi Bergholdt gennemførte siden Minnesota-kuren og var som den eneste nære pårørende til stede i Københavns Byret for at trøste og støtte, da veninden Henriette Zobel blev dømt for at have slingret gennem København i sin bil med en tårnhøj promille i blodet.

Sponsoreret indhold