Kendisdatter Tallulah Willis viser numsen frem

Foto: Ritzau / Scanpix

Tallulah Willis, datter af Hollywstjernerne Bruce Willis og Demi Moore, fik i weekenden tiden til at gå med at dele et halv-vovet billede af sin bagdel på Instagram. 

- Skat, hun er hjemme, skriver den 26-årige skuespiller til sit opslag, der har affødt mange forskellige reaktioner i kommentarsporet. 

- Jeg må give de fleste ret i, at de baller helt klart har den fineste form for skønhed, lyder de rosende ord fra en af Tallulahs følgere. 

Andre af Tallulahs følgere udtrykker dog bekymring for den unge stjerne, der tidligere har været meget åben omkring sin spiseforstyrrelse og sit syn på sin krop. 

- Jeg ønsker dig alt godt, du virker... ustabil, skriver en følger. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Honey, she’s home.

Et opslag delt af tallulah (@buuski) den

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg synes, det her er dybt forstyrrende, men det har ødelagt min morgen, skriver en anden. 

Vil forhindre selvmord

Tidligere på måneden delte Tallulah et meget ærligt opslag på sin Instagram-profil i anledning af "National Suicide Prevention Month". En bevægelse, der sætter fokus på at forhindre selvskade og selvmord. 

- Jeg har dårlige dage, og på mine laveste punkter - med lemmer tunge af udmattelse - har jeg sat spørgsmålstegn ved, om jeg havde energi til at fortsætte en dag mere. I sandhed en forfærdelig ting at have kørende i dit hoved, lyder de ærlige ord fra Tallulah. 

- Hvis du ser i spejlet og føles det som om, at det der er tilbage ikke er kærlighed eller omsorg værd, hvis du ikke kan stole på din egen iboende værdi som menneske, så gør det for dem. Gør det gør for dem, indtil du en dag, en alarmerende smuk dag kan gøre det for dig selv. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close