Kendte30. juli 2020

Kendall Jenner slår dørene op: Se hendes vanvittige hjem

Den 24-årige supermodel og realitystjernes hjem mangler bestemt ikke noget
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega606651_005.jpg
 Foto: MEGA

Misundelse er en grim ting.

Men hvor ville vi dog gerne holde selskab ved Kendall Jenners store valnøddetræbord eller tage en slapper i hendes overdådige messing-badekar, hvis vi kunne få lov.

Indtil ”Keeping up with the Kardashians”-stjernen sender en privat invitation, må vi dog nøjes med at beundre hendes smukke Los Angeles-hjem i den nyeste udgave af Architectural Digest.

Den smukke model fortæller, at hun flyttede ind i det hyggelige, middelhavsinspirerede hus for halvandet år siden, og at det har været igennem en renovation på et helt år.

- Den overordnede stemning, som jeg gik efter var egentlig ”fredfyldt”. Jeg ville gerne kunne føle mig super afslappet. Jeg bor lidt oppe i bjergene, og jeg er omgivet af en masse natur, så jeg ville også meget gerne skabe nogle åbne rum med en masse luft og vinduer, fortæller hun til magasinet.

Ro midt i kaos

Det giver sig selv at man som både tv-stjerne og catwalkmodel får rejst en hel masse. Derfor er det også vigtigt for den 24-årige kvinde – som for nyligt er blevet udråbt som den bedst betalte model i hele verden - at der er ro på hjemmefronten.

-Mit liv involverer en masse kaos. En masse rejser, og en masse høj energi, så jeg ønskede mig et hjem, hvor jeg kunne slappe helt af, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega612127_032.jpg
 Foto: MEGA

Kendall Jenner har brugt et år på at indrette sit smukke boheme-hjem i Los Angeles
(Foto: Mega)

Dog er der ikke landlig, rolig og idyllisk stemning hele vejen rundt, for Jenner er en ung kvinde, og selvfølgelig svigter hun ikke på de helt særlige ”funky” detaljer.

For eksempel er hendes rustikke hjemmebar oplyst af et kunstværk, som befinder sig i hendes entré. Lysintallationen er lavet af kunstneren James Turrell, som Kendall blev introduceret til af sin i øjeblikket voldsomt omtale svoger – Kanye West.

- Jeg ville gerne have at værket havde en central placering i huset, og jeg er så glad for at have det her, siger hun om det ovale LED-kunstværk.

Modellens stue og opholdsrum er naturligvis fyldt med det som man med et godt gammeldags nordisk udtryk ville kalde hygge.

Økologiske tekstiler, varme jordfarver og selvfølgelig den uungåelige kæmpestore pejs for enden af rummet.

To brede sofarer indrammer hyggekrogen, hvor Kendall nyder at slappe af, når hun er hjemme fra sine utallige rejser, eller når familien og vennerne kommer forbi.

- Jeg er ikke så meget til store fester. Der sker ikke helt så mange vilde abefester her. Jeg kan lide at tænde for lidt god musik, tænde op i pejsen og så se en NBA-kamp med mine venner, lyder den fra den smukke Jenner.

Spækket med kunst

Som den ægte superstjerne hun er, har hun selvfølgelig fået kyndig hjælp til indretningen af sit svinedyre hjem, så et hold af designere bestående af Kathleen og Tommy Clements og Waldo Fernandez har været med på råd.

Sidstenævnte har mestendels stået for det kunstnerriske touch, og udover Turéll-værker i gangen, så har Kendall valgt et Tracey Emin-neonværk, som hænger i soveværelset over den anden af hendes store ildsteder.

Men selvom Kendall indrømmer, at hun er ret grøn indenfor moderne kunst, så har hun ikke bare ladet andre om at beslutte dekorationerne.

- Kendall tjekkede ikke bare af på en liste af kendte navne. Eller fulgte blindt efter. Hun udvalgte de ting, som gav god mening for hende. Ting, som hun havde en mavefornemmelse omkring, fortæller designeren.

Mon der I virkeligheden er en lille kunstner gemt i maven på den langbenede godte? I hvert fald besluttede hun at omdanne husets biografsal til et lille atelier i stedet, fortæller hun til AD.

- Jeg er virkelig stolt af det, vi har skabt her. Det her er mit første hjem, som jeg har stået for at indrette helt selv, og jeg føler virkelig, det er en sand refleksion af, hvem jeg er, og hvad jeg kan lide, konkluderer hun.

- I sidste ende er jeg stadig bare en ung kvinde i LA, som bare gerne vil ha’ det sjovt.

Hjælp fra mor og Kim

Også køkkenet er et væsentligt omdrejningspunkt for Jenners selskaber.

- Det her hus har tvunget mig til at bruge mere tid i køkkenet. Jeg bruger enormt lang tid herinde på at forbedre mine gastronimiske færdigheder. Jeg er efterhånden en ret god kok, påstår hun.

Kendall fortæller, at hende og søsteren Kylie altid har fået gode råd til indretning af både køkken og bad fra storesøster Kim Kardashian og moderen Kris Jenner.

- De har altid haft helt styr på deres shit. De gav mig virkelig solide råd til, hvordan man indretter mest effektivt. Og så lærte de mig, at et hus altid er en proces. Det bliver aldrig helt færdigt, fortæller hun.

Altså Kendall, hvis du spørger os, så ser det hus da rimelig færdigt og ganske enkelt helt perfekt ud.

Se hele rundvisningen fra AD Magazine herunder:

Sponsoreret indhold