Kendte 10. marts

Kendall Jenner: Sådan arbejder jeg med min angst

Supermodellen og realitystjernen deler sine tips mod angst.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv superstjerner kæmper med mentale udfordringer, og nu afslører Kendall Jenner, hvad hun gør for at komme angsten til livs.

I morges vågnede modellen nemlig ængsteligt op, og nu deler hun detaljeret, hvordan hun arbejdede med angsten for at komme videre med dagen.

- Jeg vågnede med noget angst her til morgen, så jeg: Gik udenfor, tog dybe vejrtrækninger (fire sekunder ud, hold i fire sekunder og pust ud i seks sekunder), nedskrev 10 positive ting ved mit liv, skrev, hvad jeg er optimist omkring for dagen/ugen, lavede lydhealing med mine krystalkvarts-skåle, nussede med min hund og gik en tur med ham.

Sammen med guiden har Kendall Jenner også skrevet et råd til andre, der kæmper med lignende udfordringer:

- Hvis du kæmper: Jeg elsker dig, du er ikke alene. Jeg ser dig, skriver hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Kendall Jenner har lidt af angst, siden hun var lille. Foto: MEGA

Som om hjertet hopper ud

For to år siden begyndte Kendall Jenner at tale om den angst, hun især har mærket under coronakrisen.

Angst er noget, realitystjernen har lidt af, lige siden hun var helt lille, og hun husker stadig, hvordan det føltes at blive ramt af angst som barn.

- Jeg var virkelig, virkelig ung, og jeg kan huske, jeg følte det, som om jeg ikke kunne trække vejret - og jeg løb ind til min mor og sagde: "Mor, jeg kan ikke trække vejret. Der må være noget galt", siger Kendall Jenner i et interview med Good Morning America fra 2020.

Hun fortæller også, at angsten forsvandt i en årrække, men vendte tilbage tre-fire år før pandemien.

- Jeg fik vanvittige panikanfald, beskriver hun.

Sidste år medvirkede Kendall Jenner i serien "Open minded: Understanding Anxiety" for at sætte fokus på angst sammen med forskellige eksperter inden for psykologi og psykiatri.

- Jeg havde rædsler, mens jeg sov - det føltes bogstaveligt talt som om mit hjerte var ved at hoppe ud af kroppen, siger hun i det første klip fra serien, som du kan se her:

Sponsoreret indhold