Kendall Jenner overrasker sine søstre: Se, jeg er forlovet!

Det er ingen hemmelighed, at den kække Kardashian-familie holder af en god prank i ny og næ. Senest har den 25-årige supermodel i familien, Kendall Jenner, taget fjollehatten på og taget solidt pis på sine søstre. 

Det sker, efter "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen besluttede sig for at fortælle sine søstre, at hun var blevet forlovet med kæresten Devin Booker i forbindelse med en omgang sandhed eller konsekvens. 

Med på sit snydehold havde Kendall sin ældste storesøster, Kourtney Kardashian. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kendall Jenner med kæresten Devin Booker (Foto: MEGA) 

I løbet af spillet blev Kendall udfordret til at fortælle sin familie, at hun var blevet forlovet, og det synes hun altså selv var så sjovt, at hun besluttede sig for at gøre det.

- Åh Gud! Det er troværdigt, så jeg gør det, lyder det fra Kendall. 

Og en god prank er jo intet værd, hvis man ikke også har de helt rigtige rekvisitter med sig, så Kendall sørgede naturligvis for at anskaffe sig en forlovelsesring, der ville gøre historien endnu mere troværdig. 

- Det her er fantastisk. Man ved bare, at Khloé kommer til at skrive en hel roman, lyder det fra Kourtney, da Kendall deler nyheden i familiens fælles gruppechat. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

- Jeg skal giftes!, jubler Kendall. Men sandheden er lidt en anden. (Foto: Poosh / YouTube)

Lillesøster Kylie Jenner var dog lynhurtig til at spotte fake news, når hun hører dem.

- Du lyver. Den ring passer dig ikke. 

Mere begejstret nåede momager Kris Jenner at blive, og da hun fik besked på, at der altså alligevel ikke var tale om en ægte forlovelse, måtte hun skuffet pakke fejringen sammen igen. 

- Åh fuck. Nå, men så vil jeg lægge champagnen tilbage på køl. 

Se hele klippet her: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close