Kendte 23. maj 2020

Kendall Jenner mister mere end en halv million på skandale-festival

Fyre Festival var en af sommerens hotteste historier tilbage i 2017, da den udadtil luksuriøse festival viste sig at være det rene humbug
Foto: MEGA

Sommeren 2017 skulle blive det hotteste år for den nye, luksuriøse festival ”Fyre Festival”, der lokkede gæster med absurd dyre billetter og lækre kendisser.

Det blev da også den nok mest omtalte festival blandt kendte som ukendte, der måtte betale op mod over 600.000 danske kroner for at få en billet til det smukke Bahamas.

For i stedet for at blive den største og mest populære festival, så endte festlighederne, eller de nærmere ikkeeksisterende festligheder, med at blive den største katastrofe.

Da gæsterne ankom havde ingen deres bagage, der var ikke sovepladser nok til alle, der var ingen mad og de dyre hytter var slet ikke at finde på øen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det hele så dog ganske godt ud, da stifterne bag festivalen besluttede at ty til nogle af Instagrams allerstørste stjerner for at få lave god PR.

Heriblandt den nu 24-årige Kendall Jenner, der blev betalt den nette sum af 250.000 dollars, svarende til mere end halvanden million danske kroner, for at deltage i promoveringen af festivalen.

Betalingen var blandt andet for at poste et opslag på Instagram, som hun senere har slettet.

Supermodellen har dog nu indvilliget i at tilbagebetale 90.000 dollars, svarende til mere end en halv million danske kroner til festivalens kreditorer.

Det skriver flere medier, blandt andre Page Six, Forbes og Mirror.

Tilbage i 2019 blev hun og andre af hendes supermodel-veninder, der var med til at promovere Fyre Festival, stævnet. Dokumenterne der siden kom frem afslørede præcist, hvor meget stjernerne var blevet betalt, men også at ingen af dem indikerede overfor deres mange millioner følgere, at det var betalt reklame.

Det skriver Insider.

Udover Kendall Jenner var også stjerner som Hailey Bieber, Bella Hadid og Emily Ratajkowski med til at promovere den skandaleramte festival.

I dag sidder manden bag flop-festivalen, Billy McFarland stadig bag tremmer, men i april ansøgte han om at blive løsladt før tid på grund af coronavirus.

Historien bag festivalen, personerne og den kæmpe skandale er blevet udpenslet i Netflix dokumentaren ”Fyre: The Greatest Party That Never Happenened”.

Sponsoreret indhold