Kendte5. april 2024

Kendall Jenner er endnu en gang landet i modvind for "urealistisk" Gucci-reklame

"The Kardashians"-divaens nye reklamekampagne for det italienske modehus Gucci har fået flere til at rynke på næsen over, hvor urealistisk det hele egentlig er
Kendall Jenners nye Gucci-reklame har ikke just skabt begejstring.
Kendall Jenners nye Gucci-reklame har ikke just skabt begejstring.
 Foto: Danny Moloshok/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: What! Har Kendall Jenner fundet sammen med Devin Booker igen?

Det er bestemt ikke første gang, at den 28-årige Kendall Jenner har lagt ansigt til en reklame, der ikke falder i god jord.

Tilbage i 2017 var det den famøse Pepsi-fadæse, der endte med, at Pepsi måtte trække reklamen tilbage, og nu er turen kommet til Gucci.

"The Kardashians"-stjernen kan i den nye Gucci-kampagne ses rende rundt i en lufthavn med al sin fine Gucci-bagage, og hvis man ved bare lidt om at flyve privat - og det gør man jo, som SE og HØR-journalist - så ved man også, at man altså hverken render til den normale check-in, løber efter sin gate eller bærer rundt på sine egne rejsetasker.

Alligevel er det nøjagtigt det, Kendall Jenner gør i den nye kampagne fra det italienske modehus, og det har fået fans til at sige hell no.

Det er nemlig yderst sjældent, at Kendall Jenner, der er en af verdens bedst betale modeller, og som angiveligt sidder på en formue på 400 mio. kr., rejser med normal flytransport som alle os andre dødelige povos.

- Sådan ser Kendall Jenners første gang i en lufthavn ud, skriver en Instagram-bruger til billederne, som Gucci har delt.

- Det her er hysterisk, for vi ved alle, at hun aldrig ville sænke sig selv til at flyve kommercielt med 'normale' mennesker, skriver en anden.

- Jeg har aldrig set nogen være så glad for at flyve kommercielt, skriver en tredje.

Kendall Jenner bliver ofte set flyve privat - særligt med lillesøster Kylie Jenners imponerende Kylie Air-privatfly.
Kendall Jenner bliver ofte set flyve privat - særligt med lillesøster Kylie Jenners imponerende Kylie Air-privatfly.
 Foto: Instagram/Kendall Jenner/Calvin Klein

Der er dog andre Kendall Jenner-entusiaster, der fokuserer på, at Jenners ekskæreste, rapperen Bad Bunny, ikke er en del af modekampagnen - som han elllers skulle have været.

- Hvor er Bad Bunny?, lyder det fra en skuffet Instagram-bruger, mens en anden skriver, at kampagnen ikke har "den samme vibe" uden rapperen.

Rygterne om en romance mellem Bunny og Jenner fik sin spæde start tilbage i februar, da de var blevet set på en dobbeltdate med kendisparret Justin og Hailey Bieber.

Kendall Jenner har tidligere dannet par med Devin Booker, Ben Simmons og popstjernen Harry Styles.

Sponsoreret indhold