Kendte3. juni 2020

Kendall Jenner bryder tavsheden: Kommer med vildt løfte

”Keeping Up With the Kardashians”-stjernens løfte kommer I kølvandet på det frygtelige drab på den afroamerikanske mand George Floyd
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For knap en uge siden mistede den afroamerikanske mand George Floyd på tragisk vis livet i Minneapolis, Minnesota.

Efter adskillige gange at have bedt for sit liv i forbindelse med en voldelig anholdelse, hvor politibetjenten Derek Chauvin pressede sit knæ mod George Floyds hals, mistede han bevidstheden midt på asfalten.

Betjenten er nu anholdt for mordet på George Floyd, og mens store dele af USA har demonstreret heftigt, har også internettet været rødglødende.

Kendisser over hele verden har udtrykt deres sorg over drabet – men også udvist harme over den racisme, som dagligt finder sted.

Og Realitysøstrene fra ”Keeping Up With the Kardashians”-programmet plejer da heller ikke at være tavse, når en global samfundsdebat hersker – men denne gang har udtalelserne ladet vente på sig.

Især når det gælder den 24-årige model Kendall Jenner. Først flere dage efter den voldsomme og tragiske hændelse i Minnesota har hun taget bladet fra munden.

Til gengæld kommer hun dog også med et kæmpe løfte til sine mere end 130 millioner følgere på Instagram:

- Jeg har gjort mig en masse tanker i løbet af de sidste par dage, og mit hjerte har været så tungt. Jeg er vred og såret ligesom mange andre, skriver Victoria Secret-modellen og forklarer desuden, at hun dog aldrig 100 procent vil kunne sætte sig ind i, hvordan det som afroamerikaner er at møde racisme.

Artiklen fortsætter efter Instagram-opslaget ...

Desuden erkender hun sit privilegium som hvid kvinde og kommer således her med det store løfte til sine følgere:

- Jeg lover, at jeg vil forsætte med at undersøge, hvordan jeg kan hjælpe.

- At rase på platforme kan ikke være det eneste, vi gør for at reparere systemet. Vi er nødt til at gøre noget – væk fra de sociale medier.

- Det er på tide at tage de ubehagelige samtaler med folk – hovedsageligt med os selv, skriver Kendall Jenner.

Herefter forklarer Jenner, at det samtidig handler om at få de rette personer på magten, når der skal være valg i USA, hvorefter hun sender en sidste hilsen til den afdøde George Floyd:

- Hvil i fred George Floyd og alle ofre for denne forfærdelige uretfærdighed.

Sponsoreret indhold