Kendte14. september 2020

Kendall Jenner afslører: Derfor er Kourtney den værste forælder

Det er næsten et år siden, at den 24-årige model og medlem af Kardashian-klanen afslørede, at søster Kourtney Kardashian, 41, er den værste forældre blandt sine søskende. Nu fortæller hun hvorfor
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det faldt formentlig ikke i god jord, da Kendall Jenner i talkshowet ”The Late Late Show with James Corden” proklamerede, at hendes ældste søster Kourtney Kardashian er den værste forældre af dem alle.

Men det var dog ikke, fordi den garvede model og realitystjerne selv besluttede sig for at ytre sin uforbeholdne mening. Det var derimod værten James Cordon, der tilbage i 2019 bad Kendall rangere sine fem søskende ud fra deres forældreevner.

Det skriver Hollywood Life.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/khloe_og_kim_kardashian_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Khloe Kardashian (tv) løber også med en ret så særlig titel ifm. sin rolle som mor.
Foto: MEGA

Og her gik sidstepladsen til søster Kourtney, der er mor til Mason Dash Disick, 10, Penelope Scotland Disick, 8, og Reign Aston Disick, 5:

- De er faktisk alle sammen fantastiske, det er de virkelig. Jeg vil sige Rob er nummer et, han er så god med sin datter. Derefter er det Khloé, Kim, Kylie og Kourtney, fortalte Kendall Jenner tilbage i december 2019.

Men i et afsnit af podcasten ”Sibling Reverlry” med Oliver og Kate Hudson, forklarer Jenner-søsteren, at det hele blandt andet bunder i de opdragelsesmetoder, som Kourtney Kardashian bruger over for sine tre børn:

- Jeg tror naturligvis, der er forskel på disciplin og den slags. Og det er ikke for at sige, at noget er rigtigt eller forkert eller dårligt. Som jeg sagde, så kan jeg ikke rigtig udtale mig, fordi jeg ikke selv har børn, forklarer Kendall Jenner og afslører samtidig, at hun dog mener, at søsterens opdragelsesmetode er for ”mild”.

Den smukke modelsøster forklarer desuden, at Kourtney Kardashian er den af sine søskende, hun ser mest. Og derved er hendes børn selvsagt også dem, sammenlignet med alle hendes nevøer og niecer, der fylder mest i Kendall Jenners liv.

I podcasten er det dog tydeligt, at Kourtney Kardashian stadig er bitter over at være valgt til sidstepladsen i forbindelse med sine forældreevner. Men de to søstre kan dog alligevel hurtigt blive enige om, hvilken søskende der så til gengæld klart er den strengeste.

Og det er således Khloé Kardashian, der er mor til datteren True, som løber med ”sejren”. Ifølge Khloés søstre er hun nemlig den af de fem med børn, der blandt andet kræver mest orden derhjemme.

Sponsoreret indhold