Kendte16. juli 2020

Kelly Rowland om at være i Destiny's Child med Beyoncé: Det var tortur

Kelly Rowland følte, hun hele tiden blev sammenlignet med Beyoncé, da de var med i Destiny's Child
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megar125723_1.jpg
 Foto: MEGA

Umiddelbart lyder det jo ikke som en nem opgave at skulle være medlem af verdens største pigegruppe, samtidig med at ens kollega er Beyoncé.

Ifølge det tidligere Destiny's Child-medlem Kelly Rowland er det bestemt ikke en dans på roser.

Den 39-årige sangerinde fortæller i talentkonkurrencen "The Voice Australia", at det især var hårdt at skulle leve i Beyoncés skygge.

- Kan du forestille dig, hvordan det er at være i en gruppe med Beyoncé?, spørger Kelly Rowland en af programmets deltagere, Chris Sebastian, der kæmper med at leve i skyggen af sin australske popstjernebror, Guy Sebastion.

- Jeg ville torturere mig selv inde i hovedet. Sådan, jeg kan ikke tage den her kjole på, fordi de vil sige, at det er ligesom B (Beyoncé, red.). Eller jeg kan ikke have sådan en sang, fordi den lyder for meget som B, lyder det fra Kelly Rowland.

- De vil altid sammenligne jer.

Beyoncé og Kelly Rowland var begge medlemmer af den populære pigegruppe, der hittede i 90'erne og i 00'erne med numre som "Say My Name", "Bills Bills Bills" og "Survivor".

https://imgix.seoghoer.dk/megaep8ddechec001_17193.jpg

Destiny's Child da gruppen bestod af Beyoncé Knowles (th.), LaToya Luckett, Latavia Robertson og Kelly Rowland (tv.). (Foto: MEGA)

I gruppens absolutte storhedstid hed medlemmerne Beyoncé, Kelly og Michelle Williams, men også LaTavia Roberson, LeToya Luckett og Farrah Franklin har tidligere været medlemmer af pigegruppen.

Beyoncé har gennem hele gruppens levetid været kendt som forsangeren for Destiny's Child, ligesom det også var hendes far, der var gruppens manager.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde nej til, at det nogensinde har generet mig. Det er løgn, siger hun og fortsætter:

- Der var et helt årti, hvis jeg skal være helt ærlig, et årti, hvor det var som elefanten i rummet. Det var den ting, der konstant var på mine skuldre.

https://imgix.seoghoer.dk/megaepsddechhr004_121900.jpg

I februar 2000 blev Michelle Williams officielt medlem af Desitny's Child. (Foto: MEGA)

Beyoncé og Kelly har dog formået fortsat at være veninder. Sidste år blev de blandt andet spottet sammen blandt publikum til en Janet Jackson-koncert i Las Vegas.

Destiny's Child har solgt mere end 60 millioner albums på verdensplan.

Sponsoreret indhold