Kendte 12. maj

Kelly Osbourne jubler: Jeg er gravid!

Der har været stille omkring kendisdatteren i et stykke tid, og nu har vi fået svaret på hvorfor
Foto: MEGA

Den amerikanske sangerinde Kelly Osbourne har holdt lav profil i adskillige måneder, og det har der faktisk været en ganske god grund til. 

Ozzy Osbournes 37-årige datter venter sit første barn. Det afslører den forhenværende tv-vært på sin Instagram-profil torsdag. 

- Jeg ved, jeg har været meget stille de sidste par måneder, så jeg tænkte, at jeg ville dele med jer allesammen hvorfor, skriver hun i et opslag.

Artiklen fortsætter efter billedet...

- Jeg er så lykkelig over at kunne fortælle, at jeg skal være mor. At sige, at jeg er glad, dækker det slet ikke. Jeg er ekstatisk!

Sindssyg narkoman

Kelly Osbourne har tidligere talt åbent om sit ønske om at blive gravid og starte en familie, men har sagt, at hendes problem med afhængighed har gjort det svært for hende at udleve den drøm. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg føler mig meget bagud. Som kvinde ville jeg elske at være gift og have børn på det her punkt. Min bror, Jack, har tre døtre, og jeg ville elske at have børn nu, men det har ikke været i kortene for mig endnu, lød det fra Osbourne, da hun sidste år gæstede Jada Pinkett Smiths "Red Table Talk". 

- Jeg ville slet ikke have været nogen slags mor overhovedet. Fordi jeg dengang var den der sindssyge narkoman, der sagde: 'Oh yeah, jeg stopper med at tage stoffer, når jeg bliver gravid, fordi så bliver jeg nødt til det'. 

- Altså, det er sindssygt, at jeg overhovedet nogensinde ville tænkte sådan. 

I januar kunne Kelly Osbourne for første gang bekræfte, at hun var i et forhold med den 45-årige Slipknot-stjerne Sid Wilson. 

Sponsoreret indhold