Kendte6. november 2020

Keld Heick om slikke-Frank: Han er klam

Sangeren vidste godt, at Københavns nu tidligere overborgmester havde stukket tungen i øret på hans datter, Annette
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Annette Heick fik et chok, da hun i forbindelse med Øresundsbroens 10-års jubilæum i 2010 pludselig mærkede socialdemokraten Frank Jensens tunge i sit øre.

Den væmmelige oplevelse har hun holdt for sig selv i et årti, men farmand Keld Heick har kendt til episoden i årevis – og han er bestemt ikke imponeret af den nu tidligere overborgmester.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/heick_2_3.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Keld Heick, 74, vidste godt, at hans datter var blevet forulempet af politikeren, og han synes, Frank Jensen er klam. (Foto: Martin Høien)

– Jeg vidste det godt. Vi har kendt til historien i familien, og det er godt, at det kommer frem. Jeg synes, det er klamt, det må jeg indrømme, det synes jeg godt nok. Men hun kan svare for sig selv og har sikkert givet ham et fur, fortæller dansktop-sangeren til SE og HØR.

Ekstremt ulækkert

Annette Heick husker da også episoden med den nu skandaleramte toppolitiker soleklart selv mange år efter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/heick_0.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Addrrrrr!!
Det var “ekstremt ulækkert”, lyder det fra Annette Heick, 48, om episoden, hvor den tidligere overborgmester var ude med tungen. (Foto: Hanne Juul)

– Jeg kan skrive under på, at det er ekstremt ulækkert at få sådan en tunge ind i øret. Og det er forholdsvis aparte at gøre. Jeg gik bare væk. Jeg troede, jeg var den eneste, det gik udover, siger Annette, som ikke mener, at hun i sidste ende havde andet valg end at gå ud med den historie, hun ellers gik og gemte på.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/frank_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Halløjsa, Annette ...
Mange kvinder har efterhånden stået frem med deres ubehagelige oplevelser med Frank Jensen, 59. (Foto: Thomas Laursen)

– Da jeg læser, at han er ved at få det vendt til, at det er et komplot mod ham, og at han ikke kunne finde på at slikke nogen i øret eller på halsen, så tænkte jeg “du skal simpelthen ikke lyve om det. Jeg bliver så moderligt vred.”

null

Sponsoreret indhold