Kendte 7. marts 2020

Keira Knightley: Slut med nøgenscener

Den britiske skuespiller har tidligere smidt tøjet i sine film, men det er nu slut
Foto: MEGA

Keira Knightley har optrådt topløs i filmene "The Edge of Love" og "The Duchess", men det er nu slut. Det fortæller hun i et interview The Financial Times.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Brystvorterne hænger, joker den 34-årige skuespiller om sin beslutning, men hun afslører, at der også er alvor bag hendes valg:

- Jeg er tilfreds med min krop. Den har gjort fantastiske ting. Men jeg har heller ikke lyst til at stå der foran et helt filmhold, fortæller skuespilleren, der er mor til døtrene Edie på fire og Delilah, der kom til verden sidste år.

Skuespilleren frygter også, at hendes nøgenscener kan blive misbrugt:

- Du kan tage hele scenen og sætte den ind i en anden sammenhæng, og så er den pludselig endt på en pornohjemmeside, forklarer hun.

Nu bruger Knightley en såkalt body double, når der skal filmes scener med hud, og den Oscar-nominerede har fået lov til at vælge, hvem der skal spille hende i de mere pikante scener:

- Det er en interessant udvælgelsesproces! Det foregår lidt sådan her: "Den minder en smule om mig, men bedre. Hun har en flot krop, så hun kan gøre det"... så får jeg også lov til endeligt at godkende klipningen, afslører stjernen.

Sponsoreret indhold