Kendte 19. oktober 2021

Kein problem: Christopher giver tysk smagsprøve og løfter sløret for nyt album

Den danske popstjerne Christopher giver for første gang smagsprøver på sit tyske, og så løfter han sløret for fremtidige musikplaner
Jesper Sunesen

Christopher var i strålende humør, da han besøgte den røde løber ved dagens ”THE VOICE 21´ RADIO AWARDS”. Hør ham blandt andet på tysk længere nede i artiklen. 

Det er der ikke noget at sige til. For den blonde stjerne har vundet ”The Voice Prisen” intet mindre end fem gange.

Og han er nomineret til hovedprisen igen, igen, igen….

Men selvom statistikker i den grad taler for endnu en pris til Christopher, regner han ikke med noget ved dagens prisuddeling.

- Jeg har næsten hver gang, jeg har vundet denne her pris, ikke haft nogen forventninger. Så jeg har heller ikke nogen forventninger i år. Men det er klart, at den betyder utrolig meget for mig, siger Christopher til SE og HØR.

Han fortæller også, at udover prisen betyder meget for ham personligt, så varmer det også hans hjerte, at han kan se, at fansene stadig følger ham.

Og netop fansene af Christopher kan se frem til nyt fra ham. Udover at han i aften optræder med noget spritnyt, så ligger der også et muligt nyt album og venter i fremtiden, selvom hans seneste album blot har lidt mere end et halvt år på bagen.

- Nu er det ikke så lang tid siden, jeg har udgivet et nyt album. Men jeg er gået i gang med et nyt. Jeg vil ikke sige, det er på vej, Jeg vil sige, det ligger og ulmer, og det er i første del af processen.

Fuld fart på skolebænken

Selvom Christopher er i gang med et nyt album, så har han også noget andet at se til. For som SE og HØR kunne berette om tilbage i september, skal danskeren være med i den tyske udgave af ”Toppen af Poppen”.

Og det - og en tysk turné – har krævet, at Christopher skulle tilbage til skolebænken og tyskundervisningen.

Det har han så været i fuld gang med, og han gav i dag overfor SE og HØR prøver på sin tyskkunnen.

Hør Christopher på tysk i videoen herunder

[node:jwplayer-video]

Der er ingen tvivl om, at han nok skal få helt styr på den tyske grammatik, inden han bliver kastet for løverne, når programmet løber af stablen.

Vi synes i hvert fald, at det lød sehr gut!

Udover at have travlt med tyskundervisning får Christopher i en snæver vending også nævnt, at han udover ”skulle være lidt far på siden, også har gang i lidt skuespil”.

Udover Christopher så skal navne som MØ, Andreas Odbjerg, Burhan G og Kidd optræde ved aftenens prisuddeling.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold