Kendte 15. januar

Katy Perry poserer topløs på Instagram: Her er Orlandos sjove reaktion

Popstjernens forlovede Orlando Bloom blandede sig i det storrosende kommentarspor under Perrys billede
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

37-årige Katy Perry – der er aktuel med sit Vegas-show i øjeblikket – ved udmærket godt, hvordan man får opmærksomhed på de sociale medier.

Torsdag lykkedes det hende i dén grad, da hun inkasserede over 3,4 millioner likes for sin lille billedserie, der lægger hårdt ud med et billede af popstjernen uden overdel, stående med ryggen til fotografen.

De lange mørke lokker dækker det meste af hendes ryg, og i kommentarerne vælter det stadig ind med emojis og kommentarer, der roser den brandvarme sangerinde.

- Se, det er lige sådan noget indhold, jeg har ventet på, skrev eksempelvis dj’en Mia Moretti.

- Du gør os glade med dette opslag, skriver en anden.

Det er dog nok mest af alt Perrys forlovede Orlando Bloom, der løber med prisen for den bedste kommentar til billedet. Her påpeger han på humoristisk vis, at hans koncerttravle kommende kone ikke må glemme at få fyldt op på indkøbsvarerne – på trods af en pakket kalender.

- Baby, kan vi please få købt noget mere hasselnøddemælk, vi er ved at løbe tør, skriver ”Pirates of the Caribbean”-stjernen, der netop er fyldt 45 år.

Parret mødte hinanden ved Golden Globe-festen i 2016, og der var med det samme god kemi mellem dem.

Efter et år som kærester gik de kortvarigt fra hinanden, men fandt sammen igen, før Bloom gik på knæ på valentinsdag i 2019.

I august 2020 blev de forældre til datteren Daisy Dove.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Instagram, Katy Perry

"Hot n' Cold"-sangerinden har heldigvis tid til både at få hældt noget læskende indenbords - og få taget nogle lækre billeder - mellem sine optrædener i Las Vegas. 
(Foto: Instagram, Katy Perry)

Da Orlando den 13. januar fyldte halvrundt, fik han kærlige lykønskninger med på vejen fra sin Katy, der i et fødselsdagsopslag skrev:

- De største ønsker til den kærligste, dybeste, mest sexede og stærke mand, jeg kender. Tak fordi du er et kompas, et anker og fordi du bringer glæde ind i alle rum, du indtager. Du er mit livs kærlighed, og jeg takker stjernerne for dig og vores elskede dd.

Foto: MEGA

Hvis der er nogen, der kan smække et særpræget show sammen, så er det den 37-årige Perry, der under sit aktuelle residency-job danser på toiletruller og synger sammen med et stort talende mundbind. (Foto: MEGA) 

Sponsoreret indhold