Kendte6. oktober 2023 (opd. 15. oktober 2023)

Katinka Lærke og Mads Vad skal fejre det i byen med øl: - Jeg glæder mig så meget

Katinka Lærke Petersen og Mads Vad scorede aftenens andenhøjeste karakter. Mads Vads familie er hjemme i Aarhus, og derfor kan de for en aften fejre dansen med en lille øl
Katinka Lærke Petersen og Mads Vad imponerede i tredje liveshow i parrets cha cha cha. Det skal de i byen for at fejre med en velfortjent øl.
Katinka Lærke Petersen og Mads Vad imponerede i tredje liveshow i parrets cha cha cha. Det skal de i byen for at fejre med en velfortjent øl.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Kæmpe overraskelse: De røg ud af andet liveshow af "Vild med dans"

Med en karakter på 31 blev Katinka Lærke Petersen og Mads Vad fredag aften kun overgået af Fredrik Trudslev og Jenna Bagge.

Efter afgørelsen fangede SE og HØR det altid smittende glade par.

Mads fortæller, at Katinka Lærke er en perfektionist i danselokalet, hvilket man tydeligvis også kunne se fredag aften, hvor parrets cha cha cha sad lige i skabet i forhold til, at det blot var tredje liveshow.

Men da afgørelsen kom så skuespilleren meget overrasket ud over at gå videre, og det var der en god grund til.

- Jeg var bange for at ryge ud allerede sidste uge. Så hver uge, hvis jeg går videre, vil det være et gigantisk chok, siger hun til SE og HØR.

Den flotte dans fredag aften skal Katinka og Mads – meget fortjent – også fejre i byen.

- Nu skal vi ud at drikke en øl til den sang (Nik og Jays ”Lækker”, red.), og jeg glæder mig så meget, siger Katinka inden Mads Vad afslører, hvorfor han er klar i aften.

- Normalt har jeg min familie med min lille dreng med herovre, og så vil jeg jo gerne hjem og i seng, så jeg kan være far om lørdagen. Men i dag er de hjemme i Aarhus, så Katinka og jeg har aftalt, at vi skal ud i byen og have en øl.

Først skal parret dog lige en tur i fællesbaren med de andre dansere, og måske kommer der en enkelt eller to andre dansere med afslører de.

Sponsoreret indhold