Kendte9. oktober 2021

Katharina ude af ”Den store bagedyst”: Derfor gik det galt

Lørdag aften gik den ikke længere for den 36-årige Katharina, der med et fejlet croquembouche-tårn og et knap så smagsfyldt mesterværk måtte sige farvel som den første til bagedyst-trofæet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stemningen var uden tvivl ganske intens, da de ti amatørbagere for første gang trådte ind i teltet ved Clausholm Slot sidste lørdag.

Her glædede flere sig da også over, at der kun skulle kåres en mesterbager og ingen taber.

Men det var noget helt andet, da lørdagens andet afsnit af jubilæumssæsonen af ”Den store bagedyst” rullede over skærmen.

Her måtte 36-årige Katharina Da Costa nemlig se sig slået af sine medkonkurrenter, da hun lørdag blev råbt op af Timm Vladimir til at være den første til at vinke farvel til sine nye bagevenner og dermed hendes chance for at vinde det eftertragtede ”bagedyst”-trofæ.

- Jeg er stadigvæk superærgerlig, for jeg havde så meget mere at give af, lyder det prompte fra hende, da SE og HØR fanger hende over telefonen.

Men trods Katharina havde mange flere historier, hun ønskede at vise og fortælle seerne og ikke mindst dommerne, så er hun ikke i tvivl om, at det var programmets første opgave, der slog benene væk under hende.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/katharina_-_bagedyst.jpg
 Foto: DR

Katharina kæmpede en brav kamp for at få sine vandbakkelser af metaltårnet. Foto: DR

Det ellers forfinede croquembouche-tårn, der også ifølge dommerne bestod af fine, små vandbakkelser med lækker creme, fejlede nemlig katastrofalt kort tid inden, det skulle stå klar foran dommerne Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen.

Noget, der ganske enkelt skyldes én ting, som Katharina gjorde anderledes i teltet, som hun ikke gjorde derhjemme.

- Anna-Kathrine fortæller, at da hun øvede derhjemme, der havde hun brændt sig noget så grueligt, og det ønskede jeg jo ikke. Så da jeg begynder at blive tidspresset i teltet, og det hele bare skal samles nu, for at jeg kan nå det, så ved jeg bare, at jeg kommer til at brænde mig. Så jeg tager en skål med vand og putter fingrene i, men så ville tårnet jo bare ikke af i sidste ende, fortæller hun og fortsætter:

- Så det er så megaærgerligt, at jeg ikke havde puttet bagepapir under.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/taarn_2_0.jpg
 Foto: Privat

E tårn blev det ikke til, og Katharina måtte aflevere sine fine, smukke vandbakkelser på lidt anden vis end håbet. Foto: Privat

At vandbadet skulle blive det, der i sidste ende afgjorde Katharinas skæbne, ærgrer hende fortsat i dag, flere måneder efter, at optagelserne til den 10. sæson af DR-hittet blev optaget.

- Jeg er ikke i tvivl om, jeg ville være blevet, hvis tårnet var kommet af. For jeg synes, jeg klarede det rigtig godt, og hvis man ser min kegle, inden jeg forsøger at tage tårnet af, der er de jo rigtig fine, og de er helt ens, og jeg er i super god tid.

Sådan skulle det dog ikke gå, og 36-årige Katharina måtte altså se sig nødsaget til at forlade jubilæumssæsonen som den første.

Sponsoreret indhold