Kendte1. november 2023

Katerina Pitzner vil drikke hver dag op til jul

Diamantdronningen Katerina Pitzner vil drikke portvin hver dag op til jul, og hun vil gerne have dig med
Katerina Pitzner sammen med sin ældste datter Thalia Pitzner.
Katerina Pitzner sammen med sin ældste datter Thalia Pitzner.
 Foto: Mikael Rieck

Den søde juletid står for døren om en måned. Og mens nogle mener, det er for tidligt at pynte op og glæde sig, så er der andre, der er helt klar på, at det snart skal blive jul.

En af dem, der måske godt kunne glæde sig lidt til, vi rammer december, er "Diamantfamilien"-mor Katerina Pitzner. Hun har i hvert fald besluttet sig for at gøre noget helt specielt, mens vi venter på juleaften.

Traditionen tro vil hun nemlig fra den 1. december hver dag smage på en ny portvin fra en portvinsjulekalender, ligesom hun gjorde sidste år.

Det fortæller hun på sin Instagram, hvor hun også inviterer andre med, hvis de har lyst.

Sammen med teksten, har hun uploadet en video fra sidste år, hvor hun har sammensat en masse klip af hende, der sidder og drikker fra de små flasker med portvin.

Utilpas i Italien

Lige nu befinder Katerina Pitzner sig også i en af vinens store lande. Det er dog ikke i Portugal, hvor vinen kommer fra, men i steder har hun bosat sig i Italien.

Tidligere på året traf hun nemlig en stor beslutning og flyttede til støvlelandet for at prøve noget nyt.

Hun har dog så sent som i går skrevet på sin instagram, at hun ikke helt er landet endnu. Hun føler, hun gennemgår et identitetsskift.

– Den gamle version af mig er borte, og den nye er endnu ikke ankommet. Det kan være et sårbart sted at være, men også sprængfyldt med potentiale. Min indre ild og handlekraft er sat i bero for en stund og det beslutningsforbud, jeg gav mig selv, da jeg flyttede ud, er stadig gældende.

Sponsoreret indhold