Kendte5. september 2022

Katerina Pitzner melder klar til "Vild med dans": - Nerverne har det mega stramt

Til fredagens "Vild med dans"-premiere skal Morten Kjeldgaard og Katerina Pitzner danse en cha-cha-cha, og diamantdronningen erkender, at hun er på dybt vand
Katerina Pitzner
Katerina Pitzner er klar til at indtage dansegulvet på fredag, når "Vild med dans" går løs.
 Foto: Ritzau Scanpix

På fredag løber dette års sæson af "Vild med dans" over skærmen, hvor 10 kendte dansepar skal indtage hele Danmarks dansegulv.

Heriblandt den 52-årige diamanthandler, Katerina Pitzner, som sammen med Morten Kjeldgaard allerede har godt i gang i træningen og som synes, det er "helt vildt" at skulle medvirke.

Det fortalte Katerina Pitzner, da SE og HØR mødte hende på den røde løber til Zulu Comedy Galla.

– Det er om en uge, og det er så sindssygt. Men jeg skal nå at blive bedre. Jeg SKAL bare nå at blive bedre, sagde diamantdronningen med et smil.

Katerina Pitzner fortæller da også, at kroppen efterhånden er begyndt at vænne sig til de nye træningsrutiner. Men det har ikke været helt uden skavanker.

– I starten kunne jeg godt mærke, kroppen brokkede sig. Du ved, gamle skader, som dukkede op og alt så noget, fortalte hun.

Men trods episoder med hævede ankler og en øm menisk er der ved at være styr på fredagens dans. Nu er det kun nervøsiteten, der skal på plads.

– Nerverne har det mega stramt. Virkelig stramt, sagde den 52-årige diamanthandler og erkendte, at hun kaster sig selv ud på dybt vand i forbindelse med sin medvirken i programmet.

- Men ved du hvad, det, som jeg ikke har i talent, det har jeg i flid.

Til fredagens første udsendelse af "Vild med dans" skal Morten Kjeldgaard og Katerina Pitzner danse en cha-cha-cha.

Sponsoreret indhold