Kendte2. december 2023 (opd. 2. december 2023)

Katerina Pitzner bekræfter Elviras fængsling: - Vi er dybt berørte

Lørdag kom det frem, at Elvira Pitzner sidder fængslet i Dubai. Nu kommenterer diamantfamiliens overhoved, Katerina Pitzner, på situationen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Da Elvira Pitzner var til "Vild med dans" for at støtte sin mor Katerina Pitzner, var hun stadig kærester med Milad Saadati. Han var også med blandt publikum men ønskede ikke at få taget billeder.
  Video: Aller TV

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner fængslet i Dubai

Det, der skulle have været en dejlig ferie til Dubai udviklede sig til noget at maremaridt for den 26-årige realitydiva Elvira Pitzner.

Efter at være blevet anmeldt til politiet af sin ekskæreste Milad Saadati, er "Diamantfamilien"-stjernen nemlig endt i et fængsel i ørkenstaten.

- Jeg kan bekræfte, at min datter, Elvira, har været afhørt af politiet under et ferieophold i Dubai, lyder det i en kommentar fra Katerina Pitzner til SE og HØR. En kommentar som hun efterfølgende også har delt på sine sociale medier.

- Sagen bunder i anklager fra hendes ekskæreste, der bor i Dubai, og den handler om kulturelle forskelle og opfattelser i et land, hvor der er andre regler for kvinders rettigheder end i Danmark.

Katerina Pitzner bekræfter Elviras Dubai-situation.
Katerina Pitzner bekræfter Elviras Dubai-situation.
 Foto: Peter Grosen

Ekskæresten Milad har tidligere fortalt SE og HØR, at han har meldt Pitzner-datteren for både tyveri og utroskab. Noget, der i De Forenede Arabiske Emirater altså straffes med fængsel.

Ifølge SE og HØRs oplysninger blev Elvira Pitzner varetægtsvængslet tidligere på ugen.

- Vi er naturligvis alle berørte af situationen, og familien ser nu frem til at få Elvira hjem, tilføjer Katerina Pitzner og afslutter:

- Vi har ingen yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Sponsoreret indhold