Kendte11. november 2022

Katerina Pitzner afslører: - Jeg fik Elvira alene

Hvad gør man, når man gerne vil have flere børn og ikke har nogen mand? Det har Katerina Pitzner svaret på, for hun har selv stået i situationen
Katerina Pitzner
Katerina Pitzner, 52, ved, hvad hun vil have og går benhårdt efter det.
 Foto: Ritzau Scanpix

At Katerina Pitzner er en benhård forretningskvinde, er de fleste bekendt med.

Hvad de færreste nok ved er, at det også kom til udtryk, da hun ville give sit første barn, Thalia, 29, en søskende.

Det fortæller hun i podcasten ”Jagten på en ven”.

Allerede da Thalia var 10 måneder, gik Katerina og Thalias far fra hinanden, men et par år senere kunne diamantdronningen bare mærke, at hun slet ikke var færdig med at få børn.

Katerina Pitzner elsker at være mor. Derfor kunne hun mærke, at Thalia ikke skulle være enebarn.
Katerina Pitzner elsker at være mor. Derfor kunne hun mærke, at Thalia ikke skulle være enebarn.
 Foto: Hanne Juul

- Jeg havde endnu en MUS-samtale med mig selv, om hvad der egentlig er vigtigt for mig – hvad der egentlig gør mig glad. Og det er jo hende (Thalia, red.)

- Jeg elsker at være mor, jeg kan godt lide at have den rolle. Så må jeg have nogle flere børn jo. Men jeg havde jo ikke nogen mand på det tidspunkt. Og så tænkte jeg, det er jo mest praktisk med den samme mand og den samme farmor og farfar, fortæller hun i podcasten.

Men Katerina erkendte, at hun får utroligt mange idéer, hvoraf det jo ikke er alle, der er lige gode. Så hun gav sig selv et år til at mærke efter, om hun nu var helt sikker på, at hun ville have et barn mere.

Og denne idé og potentielle beslutning påvirkede ikke kun hende selv men potentielt også et nyt lille barn.

Katerina Pitzner måtte være kreativ, da hun ville gøre Thalia til storesøster. Men det lykkedes. I dag er Elvira 25. 
Katerina Pitzner måtte være kreativ, da hun ville gøre Thalia til storesøster. Men det lykkedes. I dag er Elvira 25.
 Foto: Martin Høien

De 12 måneders spekulation havde ikke ændret på noget, så hun pitchede sit forslag i bedste forretningsstil for sin tidligere kæreste.

- Så sagde jeg til ham ”nu skal du høre her. Jeg kunne godt tænke mig et barn til, og jeg synes, det er mest praktisk, at du er faren og den samme farmor og farfar, men det er det eneste, jeg er interesseret i, så er du med på den? Og det var han, fortæller hun.

Katerina Pitzner har opdraget fire børn på egen hånd. Her er hun sammen med sine tre døtre fra højre Thalia, 29, Ophelia, 20, og Elvira, 25.
Katerina Pitzner har opdraget fire børn på egen hånd. Her er hun sammen med sine tre døtre fra højre Thalia, 29, Ophelia, 20, og Elvira, 25.
 Foto: Aller Media

Katerina sørgede for, at der var helt klare linjer imellem dem.

- Og for det ikke skal være løgn, så sagde jeg til ham ”Godt, så finder jeg lige ud af, hvornår jeg har ægløsning, og så ringer jeg til dig. Og så gider jeg ikke sådan et eller andet fis med, at du ikke har tid, for så kommer du bare forbi”, siger hun og fortsætter:

- For jeg gad jo ikke ligge og rode med ham hele efteråret. Og til hans store ærgrelse blev jeg gravid i første hug. Jeg vidste præcis, hvornår jeg havde ægløsning fra og det hele. Så jeg fik faktisk Elvira selv om jeg så må sige.

Hun skulle dog også prøve den traditionelle måde, fortæller hun, så senere blev hun gift med en svensk mand, som hun fik Hector, 21, og Ophelia, 20, med.

Ægteskabet holdt dog ikke, og så var Katerina alene med fire børn.

Det kan lyde hårdt at opdrage fire børn på egen hånd, men sådan ser mama Pitzner ikke på det. For det var faktisk først, efter hun blev alene med sine børn, at hendes karriere rigtigt tog fart, fortæller hun.

Sponsoreret indhold