Kasper Schmeichel: - Det har jeg aldrig sagt

Foto: Ritzau Scanpix

"I burde skamme jer", siger Kasper Schmeichel, efter han er blevet citeret for at sige, at han er glad for, at Italien vandt EM. 

Problemet er nemlig, at det har målmanden aldrig sagt. 

"Jeg var ligeglad med, at Italien vandt, men jeg ønskede ikke, at England skulle vinde, på grund af det dårlige dommerarbejde i vores semifinale. Mit hjerte bløder stadig, fordi jeg personligt oplevede, at Sterling filmede. Det var tydeligvis film", lød det falske citat, som blandt andet er blevet delt af fotbolbible. 

Her en uge efter er citatet, som angiveligt skulle stamme fra Kasper Schmeichel, begyndt at florere. Og det har fået den 34-årige mur til at fare til Twitter og i bestemte vendinger tage afstand fra citatet. 

"Jeg ved ikke, hvor dette "citat" er kommet fra de sidste par dage. Det er totalt nonsens. Jeg har aldrig sagt det, og de her nyhedssider skal skamme sig over at viderebringe det uden en kilde", skriver Kasper Schmeichel på Twitter. 

Spekulationerne om hvorvidt England i semifinalen mod Danmark burde have fået tilkendt straffe gik i dagene efter amok på de sociale medier. 

Her blev den engelske landsholdsspiller Raheem Sterling beskyldt for at filme sig til et straffespark. 

Også den danske landsholdslegende Brian Laudrup sagde i DR studiet efter slutfløjtet også, at han ikke mente, at der var straffe. 

- Det var en kæmpe fejl. Jeg mener ikke, at der er straffe, sagde han. 

Den diskussion har de danske landsholdsspillere dog holdt sig udenfor. 

Kasper Schmeichel selv skal snart til at trække i arbejdstøjet igen, når Premier League starter op igen. 

På den private front har den lyshårede fodboldspiller også travlt, hvor han har en lille nyfødt datter. 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close