Kendte28. september 2022

Kasper Hjulmand springer ud som skuespiller: Skal spille sammen med Melvin Kakooza

Kasper Hjulmand kommer til at spille overfor Melvin Kakooza i en helt special af "Sunday"
Det bliver ikke kun til VM, man kommer til at se Kasper Hjulmand i tv'et. Han medvirker nemlig også i serien "Sunday".
Det bliver ikke kun til VM, man kommer til at se Kasper Hjulmand i tv'et. Han medvirker nemlig også i serien "Sunday".
 Foto: Mikael Rieck

Til efteråret ruller der tre helt nye specials af serien “Sunday” med Melvin Kakooza i hovedrollen over skærmen, og her kan man opleve et meget velkendt ansigt, der debuterer som skuespiller.

Den danske landstræner Kasper Hjulmand står nemlig på rollelisten til de tre specials og kommer dermed til at spille sig selv i serien.

Det fortæller YouSee i en pressemeddelelse.

De tre nye specials har omdrejningspunkt om tre store begivenheder i løbet af efteråret: Halloween, VM i fodbold og nytår.

Hvornår Kasper Hjulmand kommer til at optræde på skærmen, er ikke svært at gætte. Nemlig i den special, der kommer til at handle om VM.

Hver special har to afsnit, så det er måske ikke kun en gang, vi får Kasper Hjulmand at se som skuespiller.

Hvordan får man Hjulmand til storskærmsarrangement, når han er i Qatar?

Da en svindler tager røven på FC Fredericia, står klubben pludselig i sin værste økonomiske krise nogensinde. Også Sunday har krise, da det sommerhus han har købt til sin mor også er i fare. Så mens Sunday, Frederik, Jonas og Maria beslutter sig for at lave et storskærmsarrangement for hele byen i anledning af VM, så de kan skaffe nogle hurtige penge, går Bjarne i gang med at finde en ny investor til klubben, så klubben kan overleve.

Storskæmsarrangementet viser sig dog hurtigt at være en ret stor mundfuld for Sunday og Jonas, hvor specielt strømmen driller. Men Jonas har en idé til, hvordan de løser det, hvilket indebærer det lokale plejehjem.

Bjarne lykkes med at finde en sponsor, men får lovet ham, at Kasper Hjulmand vil dukke op. Men hvordan overtaler man lige Hjulmand til det, når han befinder sig i Qatar med landsholdet? Aftenen ender noget anderledes end planlagt, så vil det lykkes FC Fredericia at overleve? Og får Sundays mor sit sommerhus?

Kilde: pressemeddelelse fra YouSee

Flere store navne

“Sunday” handler om en kenyaner spillet af Melvin Kakooza, der bliver hentet til fodboldklubben FC Fredericia.

Der er i alt fire sæsoner af den komiske serie, og 6. oktober kan seerne altså få en ny dosis af serien.

Artiklen fortsætter under billedet …

Kasper Hjulmand kommer til at spiller overfor Melvin Kakooza, der har hovedrollen i "Sunday". Også Melvins mor, Carolyne Rasmussen, har en rolle i VM-afsnittene.
Kasper Hjulmand kommer til at spiller overfor Melvin Kakooza, der har hovedrollen i "Sunday". Også Melvins mor, Carolyne Rasmussen, har en rolle i VM-afsnittene.
 Foto: Jesper Sunesen

Udover Kasper Hjulmand er der flere andre store navne på rollelisten.

Det er blandt andet Lars Hjortshøj, Bodil Jørgensen, Brian Lykke, Birthe Neumann, Troels Malling og Melvin Kakoozas mor, Carolyne Kaddu Rasmussen.

Hver special består af to afsnit af 30 minutter.

Halloween-afsnittene har premiere 6. oktober, mens Kasper Hjulmand kan opleves på skærmen 21. november, hvor VM-afsnittene udkommer.

Nytår-afsnittene har premiere 19. december.

Sponsoreret indhold