Kendte1. april 2022

Karsten Ree betaler kassen: Janni SKAL på forsiden hver uge

SE og HØR har fra dags dato indgået et særdeles lukrativt samarbejde med rigmanden Karsten Ree - og samarbejdet kommer bestemt også rigmandens hustru, Janni Ree, til gode
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

APRILSNAR: De kvikke læsere har sikkert opdaget, at datoen på denne historie afslørede, at det naturligvis var en aprilsnar

Forleden kom det frem, at det populære TV3-program "Forsidefruer" ikke vender tilbage. Det betyder dog langt fra, at det er slut med at følge med i én af hitseriens mest populære personer: Janni Ree.

SE og HØR kan nemlig i dag afsløre, at Janni Rees pengestærke mand, Karsten Ree, har indgået et særdeles lukrativt samarbejde med SE og HØR.

Den 76-årige rigmand har således investeret en stor sum penge i ugebladet, som til gengæld har indvilliget i at smide hans hustru, 52-årige Janni Ree, på forsiden hver eneste uge.

Ingen af parterne vil udtale sig om det eksakte beløb, men det er i "millionklassen".

Samarbejdet vil indtil videre vare året ud og er kommet i stand i kølvandet på nyheden om, at TV 3 stopper "Forsidefruer" på ubestemt tid.

Janni Ree var som bekendt en af hovedpersonerne i programmet, men nu skal hun altså ikke være bange for at miste omtale, selvom hun ikke længere vil blive vist frem i bedste sendetid.

- Jeg frygtede lidt at gå i glemslen, nu hvor TV 3 tydeligvis ikke fandt os forsidefruer interessante nok, så jeg kan næsten ikke være i mig selv nu.

- Det bliver helt fantastisk at se mig selv på forsiden hver eneste uge. Jeg kan slet ikke vente, fortsætter hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/janni_og_karsten_ree_sl_23_d8l9332.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Karsten og Janni Ree. Foto: Søren Lamberth

Janni Ree afslører på samme tid, at det ikke var svært at overtale Karsten Ree til at kaste mange millioner efter det nye projekt.

- Karsten er måske normalt sparsommelig, men han synes også, det var en fantastisk idé.

- Han har før været i ugebladsbranchen, og han har faktisk savnet det, fortæller Janni Ree.

Også SE og HØRs ansvarshavende chefredaktør, Niels Pinborg, er begejstret for samarbejdet med Karsten Ree.

- Det er en win-win-situation for alle parter, siger han og fortsætter:

- Janni elsker at blive omtalt i medierne, og vores læsere elsker at læse om hende. Med hende på forsiden hver uge skal vi nok få læsertallet helt i top, lyder det stålsat fra SE og HØR-chefen.

APRILSNAR: De kvikke læsere har sikkert opdaget, at datoen på denne historie afslørede, at det naturligvis var en aprilsnar

Sponsoreret indhold