Kendte24. november 2023

Karina Frimodt kan vinde ”Vild med dans” for første gang: – Det ville være stort

I 2023 er Karina Frimodt i gang med sin 12. sæson i ”Vild med dans”. Hun har stadig til gode at vinde, og for dansepartner Kasper Fisker ville det betyde alt, at indfri det mål
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Fredag aften kan blive første gang nogensinde, at Karina Frimodt vinder "Vild med dans". Noget som ville betyde rigtig meget for både Karina og dansepartner Kasper Fisker.
 Video: Mikael Rieck. Journalist: Oliver Morell Andersen

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewalds svære aften i ”Vild med dans 2023”: – Jeg har egentlig ikke helt været mig selv

Med undtagelse af 2014, hvor hun var på barsel, har Karina Frimodt været med i samtlige sæsoner af ”Vild med dans” siden sæson 7 i 2010.

Den 45-årige professionelle danser mangler dog fortsat at kunne stille sig på toppen af ”Vild med dans”-podiet og kåre sig som vinder af danseprogrammet.

Finalen har hun været i flere gange før – senest med Christopher Læssø i 2019, hvor de endte på en tredjeplads.

Der hersker derfor heller ingen tvivl om, hvor meget finalepladsen betyder for Karina Frimodt og Kasper Fisker.

Men til trods for glæden over at være kommet så langt, har parret af gode grunde kun et mål på fredag i Horsens.

- Nu er man jo i finalen, så det er jo klart, at man selvfølgelig går efter at vinde. Selvfølgelig vil man det. Det vil alle tre par, siger Karina til SE og HØR.

Kasper og Karina er også kommet tæt ind over huden på hinanden, og den tidligere fodboldspiller lægger heller ikke skjul på, hvor meget det ville betyde at bryde Karinas tørke.

- Prøv at høre, du fortjener det så meget. Du har været med i så mange år og har været tæt på, og hvis det var mig som var med til det og hjælpe dig. Du har fortjent det så meget, siger Kasper.

- Det ville være stort at få lov til at vinde sammen med dig, siger Karina.

Se interviewet med Kasper og Karina i videoen i toppen af artiklen.

SE og HØR er at finde i Forum Horsens fredag. På sh.dk kan du fredag aften både følge med i vores liveblog, ligesom vi efter vinderen er blevet kåret vil sende live direkte fra studiet.

Sponsoreret indhold