Kardashian-klanen i panik: Dette foto vil Khloé ikke have, du ser

Normalt er Khloé Kardashian ikke bleg for at forkæle sine mange følgere og fans med masser af bikini-fotos. 

Men lige nu florerer et foto af den 36-årige realitystjerne på nettet, og det er bestemt ikke noget, hun har lyst til, at verden skal se. Billedet er nemlig hverken redigeret eller kørt gennem en masse filtre, som hun ellers har for vane. 

Der har været spekulationer omkring, hvor det mystiske foto stammer fra. Først florerede der rygter på de sociale medier Twitter og Reddit om, at billedet var "stjålet" fra Khloé Kardashians bedstemors Instagram, mens Daily Mail skriver, at billedet ramte nettet, efter en assistent postede det uden tilladelse. 

Artiklen fortsætter under billedet

Det er dette foto, Khloé ikke vil have, vi ser. Foto: Reddit

På billedet står Khloé Kardashian foran en pool iklædt en leopardprikket bikini. Og selvom hendes hud måske ikke er så glat og jævn, som vi er vant til at se den på Instagram, så påpeger mange på Twitter og Reddit, at hun ser fantastisk ud. 

Den køber teamet bag Kardashian-klanen dog ikke, og de har derfor taget kontakt til en masse brugere, som har postet fotoet. 

Artiklen fortsætter under tweetet

En række screenshots afslører, at det er selveste Kim Kardashian, der er ude med riven på sin lillesøsters vegne.

- Vi er i en uheldig situation, hvor et forfalsket, stjålet foto taget af Khloé, som er i det værste lys, og det bryder med ophavsretten, fordi det er stjålet og postet fra min bedstemors falske profil. Vil du slette billedet? Tak, skriver hun i en besked på Twitter, hvor man kan se, at beskeden kommer fra hendes verificeredet Twitter-konto. 

Men sådan en bøn har selvfølgelig den omvendte effekt på internettet, og nu er det "forbudte" foto naturligvis gået viralt og bliver spredt vidt og bredt online. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close