Kendte30. april 2020

Kardashian-karantæne: Kim og Kanye kæmper

Det er ikke kun herhjemme, at hjemmetiden kan gå par på nerverne. Også i Hollywood kæmper stjernerne med at holde gnisten i live, ikke mindst for Kardashian-familien, der i forvejen har det med at skændes over små og større ting
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega606324_010.jpg
 (Foto: MEGA)

Når man er vant til at rejse rundt i verden hele tiden, så kan det være en svær tilvænning pludseligt at skulle forholde sig til hele tiden at være hjemme.

Sådan er det også for power-parret Kim Kardashian og Kanye West, skriver US Weekly.

- Kim og Kanye har skændtes meget i den her karantænetid. Kanye går virkeli Kim på nerverne, afslørede en kilde til mediet.

For Kanye bruger karantænetiden på at udfolde sine kreative evner og skabe nyt. Mens Kim må bruge tiden på at passe på parrets fire børn. For selvom parrets ældste barn, North West er seks år gammel, så er det altså helt nyt for familien selv at skulle klare de fleste huslige opgaver.

Normalt har ”Keeping Up With The Kardashian”-stjernen masser af hjælp til at klare både børnepasningen, madlavningen og rengøringen.

Men på grund af den verdensomspændende coronavirus, så har parret været tvunget til at reducere mængden af hjælpere.

- Kim synes, det er frustrerende, at Kanye ikke spørger, hvordan han kan hjælpe med børnepasningen, fortæller kilden til US Weekly.

Men trods skænderierne, så lader det nu alligevel til, at Kim nyder hjemmetiden med sine børn.

På megastjernens Instagram skriver hun blandt andet, at på de fleste dage, kommer familien slet ikke ud af deres nattøj – og det er vi vist flere, der kender alt til.

Udover deres ældste datter, North, så har parret også Saint på fire, Chigago på to og Psalm på snart et år.

Sponsoreret indhold