Karantæne-kreativ: Robert Pattinson fotograferer sig selv til magasinforside

Foto: MEGA

Normalt er der et helt team af fotografer, grafikere, makeup-artister og stylister, når der skal skydes en magasinforside. 

Men i disse coronakarantæne-tider er det en udfordring at realisere en magasinforside, som man plejer - og derfor er magasinet GQ gået sammen med Robert Pattinson om at lave en yderst kreativ forside. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Den 34-årige skuespiller har taget en række selvportrætter, mens han har været i karantæne i sit hjem i London i april, og de billeder kan nu ses i den seneste udgave af GQ

Til billederne har "Twilight"-stjernen også givet et interview, hvor han er meget ærlig omkring sit karantæneliv. 

Den britiske skuespiller fortæller, at han er vant til at være alene, men anerkender, at det kan være hårdt for andre at være isolerede: 

- Jeg tilbringer så meget tid for mig selv, for det er man lidt altid tvunget til, så jeg kan ikke rigtig huske, hvordan det ikke er at leve på den måde... Jeg har indset, at alle er så, så sårbare over for isolation. Det er ret chokerende, fortæller han til GQ.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Pattinson, der tidligere har knust pigehjerter som vampyren Edward Cullen i "Twilight"-filmene, skal spille Batman i en kommende film, men indspilningerne er naturligvis sat på pause på grund af pandemien. 

I inteviewet fortæller han, at han nægter at træne i forbindelse med rollen: 

- Jeg mener, at hvis du træner hele tiden, så er du en del af problemet, hvor han hentyder til, at skuespillere er med til at opretholde et urealistisk kropsideal. 

- Du sætter præcedens. Ingen gjorde det i 70'erne. Selv James Dean var ikke ligefrem toptrænet, slår Pattinson fast og tilføjer, at han heller ikke havde sixpack, da han var med i "Twilight":

- Den ene gang, de bad mig om at tage min trøje af, så jeg tror jeg, de bad mig om at tage den på igen. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Filmproduktionen har dog sørget for en madplan til stjernen, men den følger han heller ikke ligefrem under karantæne: 

- Jeg får havregryn med vanilje-proteinpulver på. Men jeg blander det knap nok sammen. Det er så nemt. Og jeg spiser bare mad ud af dåsen. Jeg hælder bogstaveligt talt Tabasco ned i en dåse tun og spiser det bare ud af dåsen. Det er... mærkeligt, men jeg foretrækker... bare lidt at spise som et vilddyr. Lidt som ud af en skraldespand, lyder det ærligt fra skuespilleren. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close