Kendte11. april 2020

Karantæne-kærlighed: Justin og Hailey i sød duet

De to stjerner fremførte udødelig Whitney Houston-klassiker i tæt omfavnelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin1.jpg
 Foto: MEGA

Megastjernen Justin Bieber, 26, kan tilsyneladende ud af ingenting og på kommando levere en klokkeklar version af Whitney Houstons kæmpehit "I Will Always Love You" fra 1992.

Og det alt imens han hænger som en lille pandabjørn om skuldrene på sin elskede hustru 23-årige Hailey Bieber.

Fredag, under det unge pars fortsatte karantæne i Canada, muntrede de sig med at dukke op på forskellige live-sendinger på platformen Instagram.

Her blev de spurgt, om de havde lyst til at give en lille duet.

Mens Hailey havde brug for opklaring, og spurgte hvilken duet, der var tale om, var hendes sangfugl af en husbond klar i en fart.

- Åh, jeg kan ikke synge, hører vi den unge model Hailey sige, før Justin slutter det legendariske stykke omkvæd af.

Efter at have understreget sin fantastiske stemme og tilsyneladende imponerende evne til at improvisere, oversvømmer den unge popstjerne sin elskede Hailey med kys.

Hailey og Justin har været i karantæne sammen i en del uger allerede, og har som mange andre kendisser været utroligt aktive på de sociale medier. Parret har begivet sig ud i alt fra Tik Tok-danse, over små hurtige photoshoots, til Instagram-lives fra hans kæmpe palæ i Ontario, Canada.

https://imgix.seoghoer.dk/justin.jpg
 Foto: MEGA

Justin og Hailey blev officielt gift i efteråret 2018

Selvom det var Whitney Houston, der i 90'erne udødeliggjorde hittet "I Will Always Love You" med filmen "The Bodyguard", så var det countrystjernen Dolly Parton, der skrev den orignale tekst og melodi i 1974.

Sponsoreret indhold