Kanye West vil skifte navn - til noget lidt mærkeligt

(Foto: MEGA)

Han er døbt Kanye Omari West – men kendes blot som Kanye West.

Men det kan meget vel være, at du snart skal til at kalde ham for noget helt andet.

For den 42-årige rapper går nemlig med seriøse planer om at skifte navn.

Det fortalte han ifølge det britiske medie The Mirror, da han torsdag deltog i den såkaldte Fast Company Innovation-festival i New York.

Fremadrettet kan det derfor tænkes, at den populære rapper hedder – og hold nu godt fast – Christian Genius Billionaire Kanye West.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kanye West sammen med hustru Kim Kardashian. Foto: MEGA

Årsagen til det måske lidt pudsige navn er, at Kanye West – aka Christian Genius Billionaire Kanye West – ønsker at understrege, hvad han står for, og hvem han er.

Rapperen tilføjede sågar, at han påtænker at putte sit fulde navn på sin nummerplade.

Det var også under Fast Company Innovation-festivalen, at den 42-årige rapper endnu engang luftede tanken og drømmen om at stille op til det amerikanske præsidentvalg i 2024.

Det er ikke første gang, at den amerikanske rapper har udtrykt ønske om at gå ind i politik fuldtid.

Kanye West blev for to år siden diagnosticeret som bipolar.

Tidligere på året fortalte han, hvordan han - når det har været allerværst med hans manier - er endt på hospitalet, hvor han er blevet tvangsfikseret og medicineret.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kanye West blev for to år siden diagnosticeret som bipolar - en lidelse, der førhen blev kaldt at være maniodepressiv. Foto: MEGA

- Når du er i den tilstand, er du super-paranoid omkring alt. Alle – det er min opfattelse, andre har en anden opfattelse – er nu skuespillere. Alt er en konspiration. Du føler, at regeringen putter en chip i dit hoved. Du føler, at du bliver overvåget. Du føler alle disse ting.

- Du har disse øjeblikke, hvor du tror, alle vil slå dig ihjel. Du tror mere eller mindre ikke på nogen, fortalte en ærlig Kanye West i et afsnit af Netflix-serien ”My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman”.

I sådanne tilfælde har det det været nødvendigt for ham at blive tvangsfikseret, afslørede rapperen.

Det har været svære øjeblikke, og i dag mener han ikke, at det er den rigtige måde at behandle psykisk syge.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kanye Wests lidelse har betydet, at han er blevet tvangsfikseret på hospitalet. Foto: MEGA

- Der er disse øjeblikke, hvor de putter dig i… de lægger dig i håndjern, de medicinerer dig, de lægger dig i sengen, og de afskærer dig fra alle, du kender. Det er noget, jeg er glad for at have oplevet, for så kan jeg begynde at ændre det.

- Når du er i en sådan tilstand, skal du have nogen, du stoler på. Det er både ondt og primitivt at gøre det på den måde, forklarede Kanye West.

Den prisvindende rapper og hiphopproducer, der har udgivet syv album i sin karriere, er dog også klar over, at netop hans psykiske lidelse har været medvirkende til hans succes.

Det har således været som følge af hans maniske perioder, hvor man for eksempel er mere kreativ og idérig, at han har kreeret nogle af de største hit.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kim Kardashian og Kanye West.

Kanye West er gift med Kim Kardashian. Sammen har de fire børn. Foto: MEGA

I interviewet i Netflix-serien ”My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman", fortalte Kanye West, at folk skal huske på, at genialiteter fra deres idol derfor kan skyldes mentale problemer som for eksempel mani.

- Det er bare sådan, virkeligheden er. Hvis du vil have disse sindssyge ideer og disse sindssyge stadier, denne sindssyge musik og denne sindssyge tankegang, så er der en sandsynlighed for, at det kommer fra en sindssyg person, som Kanye West fortalte i programmet.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close