Kendte12. juni 2020

Kanye West sammenligner sig selv med Michael Jackson

Musikkollegaerne Pharrell Williams og Kanye West kommer vidt omkring i ny interviewsamtale
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega536764_001.jpg
 Foto: MEGA

Kanye West, 43, har i første omgang utroligt mange rosende ord tilovers for Pharrell Williams, 47, da de to ringer sammen midt i corona og laver et interviewsamtale.

Det kan man læse i det nyeste I:D Magazine.

West ringer fra sin ranch i Wyoming (i sit skjul både fra verden og fra familien tilsyneladende), mens Williams tager sin telefon i Miami.

De to taler om stort og småt, vender verdensituationen og coronatilstandene, men kommer også med flere sammenligninger mellem dem selv om popikonet Michael Jackson.

Kanye West hylder sin hip hop-kollega og kalder ham en foregangsmand både musikalsk og modemæssigt. Og roser ham for at have "banet vejen" for andre kunstnere siden.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pharrell_112.jpg
 (Foto: All Over Press)

Pharrell Williams

Ligesom den nu afdøde konge af pop.

- Jeg følger virkelig, at du sparkede nogle døre ind, lidt ligesom Michael Jackson gjorde en generation forinden, og på den måde er du meget som ham. Han gjorde jo nogle super gangster ting. Han kyssede Elvis Presley's datter på MTV. Sort kultur plejede at være så... Vi plejede at gøre os bemærket på en anden måde, men Michael gjorde noget anderledes, en sådan som vi var programmeret til, lyder det fra Kanye.

Desuden kommer West ind på den efterfølgende dom over den afdøde Michael Jackson efter pædolfilianklager.

- Vi burde sikre os mod, at vores helte ikke bliver ødelagt, starter West, før han fortsætter:

- Og jeg taler ikke om The Shade Room (et amerikansk sladdersite red.), ikke om de sociale medier og specielt ikke om en dokumentar.

Den 43-årige Kanye indrømmer også - ikke overraskende - at han ikke er glad for mediernes dækning af især hans svære tider.

- Hver gang medierne finder et eller andet på mig, har jeg det sådan: "Åh nej, så kører vi. Nu gør de mig til den nye 'Wacho Jacko'". Hvilket de jo sådan set også har forsøgt, forklarer han i interviewet.

Kanye blev diagnosticeret med bipolar lidelse i 2016, og i et par år efter løftede han sløret for turene i pressen, angst og paranoia.

- Det føles som om alle var ude på at slå mig ihjel, fortalte han til David Letterman.

Pharrell kvitterer Kanyes ros i I:D magazine med ordene:

- Wow, det var virkelig et kompliment. Jeg mener... Jeg er målløs. Du er virkelig den ægte vare. Den ægte vare. Jeg mener det. Du kan skabe noget, som du ser så klart oppe i hovedet.

Sponsoreret indhold