Kendte29. januar 2022

Kanye West og Julia Fox snaver løs endnu en gang

Det nyforelskede par kan slet ikke holde fingrene fra hinanden - og slet ikke, da de besøgte Paris i forbindelse med modeugen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mon Kim Kardashian følger med fra sidelinjen?

Den amerikanske rapper Kanye West har gjort meget ud af at vise sin nye kæreste, Julia Fox, frem.

Især under modeugen i Paris har den 44-årige ordsmed sørget for at klæde sin nye påklædningsdukke i vilde outfits og posere på den røde løber i forbindelse med adskillige modeshows.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Al modehyggen er bestemt ikke foregået uden hygge og kysserier.

Fotografen Danielle Levitt har nemlig skudt en række billeder af Kanye og frøken Fox i forbindelse med, at de gæstede en fest, hvor også designer Rick Owens og David LaChappelle var til stede.

Kysser løs

Det er absolut ikke første gang, at "Donda"-rapperen har snavet sin kæreste ned foran kameraet.

Det har han nemlig gjort med både den kommende ekshustru Kim Kardashian og ekskæresten Amber Rose. Det er der adskillige fans på Twitter, der er kommet i tanker om efter at have set billederne af Kanye og Julia Fox i Paris.

- Historien gentager sig selv, skriver en Twitter-bruger.

- Jeg vil ikke se på det her længere, lol, skriver en anden bruger.

Kanyes eks, Kim Kardashian, har siden efteråret haft travlt med at kæreste rundt med den unge SNL-komiker Pete Davidson, men nu har Kanye altså tilsyneladende fundet sig en dame, som han ønsker at vise frem for offentligheden.

Parret mødtes nytårsaften, som de afholdte sammen i Miami. Efterfølgende er det blevet til en række romantiske dates i både New York, Los Angeles og naturligvis også Paris.

Sponsoreret indhold