Kendte 19. februar 2022

Kanye West nægter: Accepterer ikke Kim Kardashians skilsmissekrav

Den amerikanske rapper har ikke tænkt sig at acceptere de krav, som ekshustruen har stillet i forbindelse med deres skilsmisse
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 44-årige Kanye West har sendt et stort, fedt, rungende nej retur til den 41-årige Kim Kardashian. Han er nemlig ikke helt med på idéen om, hvordan parret skal skilles.

Kim Kardashian har ifølge en række retsdokumenter bedt en dommer om at erklære hende officielt single, men det har Kanye altså tænkt sig at sætte en stopper for. Det skriver TMZ.

"Donda"-rapperen har nemlig svaret igen med et nej til den anmodning. Det har han gjort gennem sine advokater.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kim og Kanye kæmper stadig om forældremyndigheden over deres fire fælles børn. (Foto: Instagram)

Årsagen er dog måske helt så romantisk, som man kunne forestille sig. Det drejer sig nemlig mest om, at rapperen er bekymret for, at Kim Kardashian skulle finde på at gifte sig på ny og i den forbindelse rykke rundt på nogle af de store summer penge, parret ejer sammen.

Kanye lader dog til at være villig til at gå med til, at Kim inden for den nærmeste fremtid kan få lov til at kalde sig single, men kun hvis deres diverse formuer sikres, inden det sker.

Tre krav fra Kanye

Ifølge Kanyes advokat har rapperen tre krav, som Kimberly tiilsyneladende har sagt nej til.

Det første krav lyder, at hvis Kim eller Kanye skulle dø, vil Kanye sikres, at alle penge, der måtte skyldes, bliver returneret.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Kanye West har senest kærestet rundt med skuespillerinden Julia Fox. Efter en kærlighedserklæring til Kim er det forhold dog slut. (Foto: MEGA)

Det andet krav lyder, at Kanye ønsker at stoppe Kim i at overføre aktiver fra nogen form for konto, de har skabt sammen.

Det sidste krav lyder, at han vil have Kim til at give afkald på deres ægteskabelige privilegium, indtil der er fundet en afgørelse angående forældremyndigheden over parrets fire børn.

Det betyder, at Kanye ønsker, at enhver form for kommunikation mellem ham og Kim skal være en del af retsprotokollen.

Samtidig vil Kanye også have Kim til at opgive ethvert ægtefælleprivilegium, hvis hun vælger at blive gift igen. Det betyder, at Kanye med andre ord vil have adgang til samtaler, Kim har med sin potentielt nye mand.

Kim Kardashian har gennem sin advokat sagt nej til alle Kanyes krav.

Det er ikke mange dage siden, at forholdet mellem Kanye West og den 32-årige skuespillerinde Julia Fox gik i stykker. I mellemtiden har Kim Kardashian dog fortsat travlt med at kysse på den unge "Saturday Night Live"-komiker Pete Davidson.

Sponsoreret indhold