Kendte17. oktober 2022

Kanye West med vild udmelding om George Floyd: Nu vil de sagsøge ham

Rapperen har for nylig udtalt, hvordan den dømte betjent Derek Chauvin ikke havde sit knæ liggende på George Floyds hals
Kanye West og George Floyd
George Floyds familie overvejer at sagsøge rapperen Kanye West, efter han for nylig kommenterede på det tragiske dødsfald.
 Foto: Ritzau Scanpix/MEGA

Den 25. maj 2020 blev en skæbnesvanger dag for den 46-årige George Floyd.

Her blev han under en voldsom anholdelse holdt nede på asfalten i ni minutter og 29 sekunder. Mens Floyd iført håndjern bad for sit liv, knælede den tidligere politimand Derek Chavin på hans ryg og nakke – hvilket i sidste ende medførte Floyds død

Noget, som den 45-årige rapper Kanye West for nylig stillede spørgsmålstegn ved, da han gæstede “Drink Champs”-podcasten.

Her fortæller han, hvordan han har set en dokumentar om George Floyd, og at det ikke var Derek Chauvins knæ på Floyds nakke, der resulterede i det tragiske dødsfald, men i stedet stoffet fentanyl.

– De gav ham fentanyl. Hvis du kigger ordentlig efter, så er fyrens knæ ikke en gang på hans nakke, lyder det blandt andet fra ham i klippet.

Det er dog for længst blevet bekræftet, at Floyd døde på grund af iltmangel grundet den tidligere politibetjents knæ på hans nakke i knap 10 minutter.

Derfor er familien til afdøde Floyd også langt fra tilfredse med rapperens seneste udtalelser.

Ifølge familiens advokat, Lee Merritt, lyder det, at familien stærkt overvejer at sagsøge Ye for sine udtalelser, det skriver han mandag på sin Twitter-profil.

Den tidligere politibetjent Derik Chauvin blev idømt 22,5 års fængsel i juni 2021 for det brutale mord på George Floyd.

Sponsoreret indhold