Kendte17. april 2020

Kanye West indrømmer massivt misbrug: Drak vodka til morgenmad

Rapper, producer og tøjdesigner Kanye West deler nu nye detaljer om sin alkoholiske fortid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kanye_4.jpg
 Foto: MEGA

I et stort interview med GQ Magazine fortæller verdensstjernen Kanye West om sin kamp mod et omfattende misbrug af alkohol.

En last, som den 42-årige rapper dog den dag i dag har sagt farvel til.

- Jeg har ikke drukket en drink, siden jeg besluttede mig for at tage det hele én dag ad gangen. Men jeg har heller aldrig rigtig indset det, eller fået at vide direkte: Hey, du er funktionel alkoholiker, fortæller han i interviewet, før han fortsætter:

- Folk har kaldt mig skør. De har kaldt mig alt muligt. Men aldrig funktionel alkoholiker. Og jeg drak altså appelsinjuice og Grey Goose (vodka red.) om morgenen.

Kanye West fortæller desuden til GQ, hvordan han skyder dele af skylden for sit misbrug på Hollywood.

I flere år var det faktisk nødvendigt for Kanye at troppe op til de forskellige prisfester med en drink i hånden, for at kunne klare sig gennem aftenen.

Som en tatovering

Også lysten til at snuppe en drink midt på dagen har været svær at modstå for den succesfulde rapper.

- En dag, da jeg var på kontoret for at færddiggøre min kollektion, og der lå en vodka i køleskabet, havde jeg virkelig svært ved ikke at skænke en "daytime drink". Og jeg tænkte: Djævlen får mig ikke i dag," fortæller han, og fortsætter:

- Den sætning er blevet siddende som en tatovering.

https://imgix.seoghoer.dk/kanye.jpg
 Foto: MEGA

Kanye og Kim Kardashian West har sammen fire børn

Gennem flere år har Kanye West bevæget sig i en mere og mere religiøs retning. Og i dag, efter sidste år at have udgivet gospel musik med et kæmpe kor på "Sunday Service", betegner han i den grad sig selv om en "genfødt kristen" person.

En hel række korte koncerter, som bar præg af gudstjenester, nåede Kanye at fremføre med "Sunday Service" hver søndag i store dele af 2019 og starten af 2020.

- Jeg gav mig selv frelse, ved at gøre det mest helbredende: Jeg sang om Jesus sammen med mine venner og min familie hver eneste uge. Men det er et sted, som er anderledes end folketroen kristendommen. Uden at dømme for meget, så føler jeg, at den kirke de fleste kender fra deres barndom har været et negativt miljø.

Sponsoreret indhold