Kendte8. juli 2020

Kanye West i krise: Har lånt millioner af den amerikanske stat

Kanye West har lånt penge af Trump-administrationen under coronakrisen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kanye West vil og kan åbenbart det hele. Han skal lave tøj for milliardvirksomheden GAP, han mere eller mindre være konge i sit eget Wyoming-herredømme, og så skal han naturligvis være USAs næste præsident.

Det stopper dog ikke den 43-årige rapper og tøjdesigner fra at låne penge af staten for at få sin Yeezy-virksomhed til at køre rundt.

I forbindelse med coronakrisen har USA - ligesom i Danmark - oprettet en række økonomiske hjælpepakker, som virksomheder kan søge om at få del i, hvis de er ramt af krisen, og søgt, det har Kanye gjort.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega653088_001.jpg
 Foto: MEGA

Kanye West har lånt penge af Trump-administrationen for at redde sin virksomhed. (Foto: MEGA)

Faktisk har Kanyes modeimperium modtaget et lån på mellem to og fem millioner dollars (13 og 33 millioner kroner, red.). Et beløb, der er blevet trukket ud af Trump-administrationens hjælpepakke, der lyder på i alt to billioner dollars.

Det viser en række dokumenter, som er blevet offentliggjort mandag, hvor det dokumenteres, hvilke virksomheder der har fået hjælp fra den offentlige hjælpepakke.

Gennem lånet, som Kanye har gjort brug af, skulle der eftersigende været blevet reddet 106 stillinger i virksomheden.

Ingen løn til Khloé Kardashian

Kanye er ikke det eneste medlem af Kardashian-familien, der har haft fingrene i hjælpepakken.

Også den 36-årige Khloé Kardashian har lånt penge til sin tøjvirksomhed "Good American", der primært producerer jeans og træningstøj. Virksomheden har ifølge People lånt 1,2 millioner dollars (8 mio. kr., red.) og har på den måde kunnet redde 57 jobs.

Til gengæld har Khloé Kardashian ikke modtaget en rød reje i løn fra virksomheden, som hun ejer sommen med Emma Grede, siden coronakrisen startede.

Sponsoreret indhold