Kanye West forklarer sin støtte til Donald Trump

Foto: MEGA

Den 42-årige rapper har aldrig været bleg for at sige sin mening, og det resulterede i et kulturelt sammenstød, da han første gang erklærede sin støtte til præsident Donald Trump ved at bære den røde "Make America Great Again"-kasket. En kasket, der er blevet et varemærke for Trumps præsidentkampagne- og embede. 

 

I et nyt interview med WSJ. Magazine fortæller den 42-årige rapper om den modstand, han oplevede, på grund af sine politiske overbevisninger. 

- Jeg er en sort fyr med en rød [MAGA red.] hat, kan du forestille dig det?, siger han om at bære den 

- Det mindede mig om, hvordan jeg følte mig som en sort fyr, før jeg var kendt. Når jeg kom ind på en restaurant, og folk kiggede på mig som om, jeg ville stjæle noget. 

Kanye West uddyber, at han oplevede at blive sat på plads af folk, der ikke mener, han kan være andet end demokrat, fordi han er sort.

Se Kanye West besøge Trump i Det Hvide Hus i 2018:

Artiklen fortsætter efter videoen...

- Alting handler om at sætte folk på plads. Klassediskriminering, protektionisme - ikke bare racisme. Klassediskriminering er ligesom at bo på en boghylde. Jo flere penge du har, desto højere op kommer du. Og når du kommer til toppen og ser ud, hvad ser du så? Frygt. 

Men den frygt bruger hr. West til noget positivt og som en motivationsfaktor.

- Jeg kan ikke lide ordet ambitiøs. Jeg er Kanye West. Ordet ambitiøs er under mine evner. Jeg er bare en, der gør noget. Du kan se i mine øjne, at der er ikke er noget frygt overhovedet.

Kanye West havde sit første møde med Donald Trump i december 2016 - kort tid efter Trump var blevet valgt, og i oktober 2018 besøgte han Trump i Det Hvide Hus.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close