Kendte 2. april

Kanye West aflyser alt: Nu vil han have hjælp

Det seneste halve år har ikke just været et let et af slagsen for den amerikanske ordsmed, der nu vil trække sig fra offentligheden for at få den hjælp, han behøver
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kanye West har besluttet sig for at søge hjælp. 

Den 44-årige "Donda"-rapper har eftersigende valgt at trække sig fra offentligheden, efter hans særdeles bekymrende opførsel i forbindelse med bruddet fra ekskonen Kim Kardashian. 

Ifølge PageSix har Kanye, der nu egentlig bare hedder Ye, meddelt den 41-årige Kim Kardashian, at han vil "tage væk for at få hjælp".

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Kanye West har besluttet sig for at få hjælp til sin mentale helbred. (Foto: MEGA) 

Nyheden om rapperens store beslutning kommer, efter han blandt andet har gjort et stort nummer ud af at klage over Kimmy Ks nye kæreste, den 28-årige "Saturday Night Live"-komiker Pete Davidson. 

Den Grammy-vindende musiker har svinet Pete Davidson til i stor stil på de sociale medier adskillige gange, mens han i sin seneste musikvideo begravede en animeret version af stjernekomikeren. 

Foto: Instagram

Kim Kardashian og Kanye West har sammen børnene North på otte, Saint på seks, Chicago på fire og Psalm på to år. (Foto: Instagram/Kim Kardashian)

- For børnenes skyld har Kanye meddelt Kim, at han ikke vil dukke op nogle offentlige steder eller komme med nogle voldsomme udtalelser på de sociale medier. 

- Han vil tage væk et sted for at få det bedre, lyder det fra en kilde tæt på Kardashian-familien. 

Repræsentanter i Kanye-lejren vil ikke bekræfte, hvorvidt rapperen er tjekket ind på et rehabiliteringscenter, men slår fast, at det er familien, der er i fokus for Kanye. 

- På nuværende tidspunkt er Ye fast besluttet på at have et godt forhold til Kim og fokusere på at opdrage deres smukke børn.

Sponsoreret indhold