Kendte4. august 2023

Kandis-Johnny sætter ord på dødsfald: Det er stadigvæk megatrist

Johnny Hansen havde sammen med sit band Kandis debut på årets Smukfest, men det blev uden deres kære bandmedlem Jørgen Hein, der tidligere på året gik bort
Johnny Hansen sætter nu nogle ord på tabet af bandmedlemmet og sin gode ven Jørgen Hein.
Johnny Hansen sætter nu nogle ord på tabet af bandmedlemmet og sin gode ven Jørgen Hein.
 Foto: Dan Mariegaard

Først dukkede han op på scenen sammen med Martin Brygmann, og blot tyve minutter senere stod han på sin egen scene og fyrede den af med sit band.

Selv om Kandis-Johnny virkede umådelig hjemmevant på bøgeskovens forskellige scener, er det ikke tilfældet for den ydmyge jyde.

– Det er første gang, jeg er på Smukfest, og nu forstår jeg endelig, hvad det er, folk taler om. Det var mega fedt først at stå med Martin Brygmann, og så bagefter til vores egen Kandis – koncert. Det var jo fuldstændig fyldt med mennesker. De var allevegne, fortæller han til SE og HØR og slår fast, at han håber på at komme tilbage igen.

Til udlandet

Dansktopsangeren har haft nok at se til i denne sommer, men heldigvis for ham, har det ikke været meget af ferien, der er blevet brugt hjemme i våde Danmark.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-04/_62l9852.jpg
Martin Brygmann havde inviteret Johnny på scenen under hans koncert, og det takkede Kandis-forsangeren selvfølgelig ja til.
 Foto: Dan Mariegaard

– Jeg har lige haft tre ugers ferie, først en uge i Skagen og så var vi 14 dage i USA. Jeg synes, min søn skulle opleve Florida, hvor jeg har været flere gange. Vi så både Miami, Key West, Palm Beach, Tampa og en masse andre skønne ting.

Men sommerferien er slut, og det er tilbage på arbejdet for sangeren, der bruger de fleste af årets dage på at køre land og rige rundt for at spille hits for landets Kandis-fans.

Savner Jørgen

Det er dog med en vis sorg at komme tilbage fra ferie, efter bandet i juli mistede deres gode ven og kollega Jørgen Hein. Det sidste stykke tid var han dog ikke med på tour, men lavede i stedet for det administrative.

Dødsfaldet er da også noget, der har berørt Johnny.

– Det er stadigvæk mega trist. Men han havde en sygdom, han desværre ikke kunne overvinde. Vi har jo kendt til det i lang tid i vores band og vi har også kunnet følge det, men det er meget trist, fortæller han og fortsætter:

– Jeg har jo kendt Jørgen, siden vi var teenagere. Vi har spillet sammen mange år, og det er sgu så synd. Ham kommer jeg til at savne, og det vil jeg gøre i lang, lang tid.

Sponsoreret indhold