Kan du kende hende? Emmy Rossum i forklædning som storbarmet blondine ikon

Foto: Ritzau Scanpix, MEGA

Trods optagelserne til den kommende serie ”Angelyne” har været undervejs i flere år, så er det altså først nu, at den 35-årige ”The Phantom of the Opera”-skuespillerinde Emmy Rossum er blevet set i fuld forklædning.

I serien spiller hun den 71-årige sanger og skuespillerinde Angelyne, der især blev et verdenskendt navn tilbage i 80’erne, da hun optrådte i en serie ikoniske billboard-reklamer.

Den 71-årige kvinde er dog, både i dag og dengang, af en helt anden type, end hvad den fortsat nybagte mor, Emmy Rossum er. Så da hun blev spottet på optagelser til serien tirsdag eftermiddag, var hun ganske uigenkendelig.

I serien ligner hun nemlig nærmest på en prik den blonde og storbarmede kvinde.

Artiklen fortsætter under billederne

Foto: MEGA

Foto: Ritzau Scanpix

Det er nærmest kun skuespillerindens smil, der tilnærmelsesvis afslører, at hun ikke i sandhed er den yngre version af Angelyne.

Den rigtige Angelyne gør det heller ikke nemt at kunne skelne mellem hende selv og Emmy Rossum. Den tidligere billboard-stjerne ligner nemlig unægtelig fortsat sig selv, trods en alder af 71 år.

Artiklen fortsætter under billedet

Angelyne har hjulpet Emmy Rossum med lære hende bedre at kende. Foto: MEGA

Serien er baseret på en historie skrevet af The Hollywood Reporter fra 2017, hvor det første gang blev kendt, hvem Angelyne egentligt er.

Her kunne de blandt andet afsløre den rette identitet bag kvinden, der blev kendt for at være kendt længe før navne som Paris Hilton og Kim Kardashian. Noget, som også vil spille en rolle i den kommende serie.

Det vides endnu ikke, hvornår serien vil få premiere.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close