Kendte5. september 2021

Kan du kende ham? Seth Rogen har fået et helt nyt look

Den 39-årige Hollwyoodstjerne er kendt for sit lettere pjuskede look og store briller, men nu er der altså kommet lidt andre boller på suppen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/seth_rogen.jpg
 Foto: MEGA

Brillerne har han endnu. Men den ellers velkendte frisure er kommet under genovervejelse - det samme gælder hans profession, lader det til.

På sin Instagram-profil har den 39-årige skuespiller Seth Rogen gennem det seneste års tid nemlig gjort en dyd ud af at vise sine ni millioner følgere, hvordan han er gået keramikkens vej på det seneste.

Hans beskæftigelse er dog ikke det eneste, der er blevet ændret for nylig – også looket har fået en.

- Nyt hår, men samme ulmende look, skriver han til billedet, hvor han ses stirre intensivt ind i sit kamera, mens både skæg og hår er stort set væk.

Artiklen fortsætter under billedet

Det nye look lader dog til at tilfredsstille hans følgere. Billedet har i hvert fald fået knap 1 million likes på kun et døgn, mens flere kommenterer, hvordan de godt kan lide hans nye stil.

Hvorfor håret og skægget skulle ryge, skriver stjernen ikke. Men monstro det kan have noget at gøre med en ny filmrolle? Eller er det mon keramikken, der blev for svær med det lange hår?

Sponsoreret indhold